15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Øvelser etter fødsel – hjemme i puerperium

Øyeblikket når barnet blir født er et av de vakreste øyeblikkene i livet for hver mor. Det er også veldig vanskelige øyeblikk, ettersom fødsel i seg selv krever mye energi og innsats, er forbundet med fysisk smerte og endrer seg mye både i livet og i utseendet til kvinnen. For ikke bare å komme raskt tilbake til formen før graviditeten, men også for å lindre smerter og slappe av, bør postpartumøvelser utføres regelmessig. Forståelig nok er det best å gjøre øvelsene hjemme, siden fødselsperioden og den lille babyen ved siden av deg ikke er praktisk for å gå på treningsstudio eller helsestudio. Så sjekk ut forslagene våre til hjemmetreningsserier for kvinner etter fødselen.

Tilbake til fysisk aktivitet etter fødsel – kan praktiseres i puerperium?

Gå tilbake til fysisk aktivitet etter fødsel

Fysisk aktivitet er ekstremt viktig på alle stadier av livet vårt, uavhengig av alder eller situasjon vi er i. Takket være henne kan vi ta vare på vår helse og liv, men riktig tilpasning av type og form for aktivitet til våre muligheter er forutsetningen for dette. Vi vet sikkert allerede fordelene med regelmessig trening under graviditet, ettersom kvinner nå er mer klar over dette enn for noen år siden. På den annen side er det fortsatt lite snakk om riktig mengde trening selv etter fødselen. Kanskje det er fordi så få mennesker trenger konstant omsorg. Likevel må vi huske at mors helse og lykke er like viktig her.

Kom i form igjen etter fødselen

De resterende kiloene, slapp hud på magen, sprekker eller cellulitter, pluss rygg, ryggrad, ledd, hode eller magesmerter og også problemer med urininkontinens eller overdreven spenning i perineal- og bekkenmusklene – dette er bare noen av klagene som påvirker flertallet av kvinnene etter graviditet og fødsel. Fysisk aktivitet og øvelser som er dedikert til kvinner etter graviditet, kan imidlertid lindre eller til og med eliminere symptomene som oppstår og bidra til å forbedre livstilstanden, velvære og utseende.

Imidlertid venter mange kvinner med å starte øvelsene. Oftest følger det av uvitenhet og tro at aktivitet etter fødselen er utilrådelig og til og med farlig. I de fleste tilfeller har de ingen rett – postpartum øvelser anbefales når det ikke er noen medisinske motinstruksjoner for deres praksis og kvinnen føler seg i stand til å gjøre dem. Selvfølgelig må hver kvinne diskutere øvelsene i detalj med legen sin og søke råd om dette.

Øvelser hjemme på veggstengene etter fødsel

Øvelser etter fødsel ideer med veggstenger for hjemme

Når vi snakker om fysisk aktivitet i puerperium, mener vi selvfølgelig enkle øvelser som jobber med passende muskelgrupper. For å kunne gjøre øvelsene på en trygg og behagelig måte, ville det være bra om den nybakte mammaen ga utstyret som gjør det lettere for henne. De multifunksjonelle BenchK veggstengene er den beste enheten for å øve hjemme, selv for kvinner i den postnatale perioden. Dette produktet muliggjør et bredt spekter av aktiviteter som er individuelt tilpasset behovene og evnene til hver person. I tillegg tar ikke veggstengene mye plass, og den moderne designen betyr at den kan installeres i alle rom, og i tillegg gir den en positiv sjarm og utrolig karakter. Og viktigst av alt, kan hele familien øve på det – det er en utmerket erstatning for lekeplasser og treningsstudioer.

Gjør wallbar -øvelser for gravide hjemme

Vi kommer tilbake til øvelsene – nedenfor viser vi eksempler på øvelser for kvinner i barneseng som kan gjøres hjemme med multifunksjonelle BenchK veggstenger kan utføre. Søk alltid råd fra legen din før du utfører dem.

Spenning av livmorens muskler

Det er en enkel øvelse som vi bør begynne vår aktivitet med etter fødselen. For å gjøre det, bør du ligge på ryggen mot veggstengene slik at du kan henge føttene på den nederste etappen og knærne er litt bøyd. Du bretter hendene bak hodet, strammer deretter livmormusklene og løfter hodet litt i knæretningen. Bli i denne stillingen et øyeblikk, slapp deretter av musklene og gå tilbake til startposisjonen. Gjenta øvelsen i noen få serier med korte pauser i mellom.

Støttede knebøy

Veggstenger for øvelser i puerperium Ideer for hjemmetrening

Veggstenger Benk K 713 W

Du står bakover foran veggstengene i en lett straddle og tar tak i trinnet i hodehøyde med hendene. Øvelsen består i å utføre en knebøy med livmorens muskler som strekker seg samtidig til armene er helt forlenget ved albuene. Øvelsen bør behandles samvittighetsfullt, ettersom kvalitet og ikke kvantitet teller her.

Heng på veggstengene

Heng på veggstengene for å komme i form igjen etter fødselsøvelser

Den neste øvelsen er for abs, spesielt obliques, som ble spesielt stresset under graviditeten. For å gjøre det, står du bakover til veggstengene, og tar deretter taket med begge hender, som er over hodet vårt, slik at du kan lage enkle bakker uten å berøre bakken. Det er en såkalt død henge, der vi må holde ut i noen sekunder og tenke på de spente musklene og den rette ryggraden. Deretter støtter du deg selv på trinnet og kommer tilbake til startposisjonen. Så lenge legen tillater det, kan øvelsen spres ved å legge til elementet med å heve bena så nær brystet som mulig når du er på en skråning.

Øvelsene etter fødsel er tilrådelig for hver kvinne. Hvis de gjøres regelmessig og nøyaktig, vil de gi forventede resultater – ikke bare vil vi føle oss bedre, men vi vil definitivt se bedre ut også. Veggstengene er en enhet som effektivt bidrar til å nå målet.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Baba Wanga – Fakta om seerens liv og spådommer