15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 praktiske ideer for benkeplater på kjøkken og bad

Benkeplate-kjøkken-bad-belysning-kjøkken counter-effektivt-ledet

Hvis du skal renovere kjøkkenet eller badet ditt og er på jakt etter egnede Benkeplate ideer da vil disse tipsene sikkert hjelpe deg. Vi presenterer deg en samling av forskjellige design og materialer fra mange møbelbedrifter, som vil gi deg en ide om hvilken tallerken som er best for ditt eget kjøkken / bad..

Benkeplateideer – med innebygd belysning

Benkeplate-kjøkken-bad-effekt-belysning-ledet-vask-glass

En av de første Benkeplate ideer kommer fra Italia – den Masto Fione Designere har tatt baderomsdesign til et helt nytt nivå – disse håndlagde benkeplatene i naturstein kommer i svart -hvite fargekombinasjoner, avhengig av hvilken naturfarge materialet har. Integrert belysning gjør at den vakre designen kan komme til sin rett. Dette panelet er vakkert, vanntett og enkelt å rengjøre og har mange fordeler å tilby.

Ideer til benkeplate i treBenkeplate-kjøkken-bad-tre-naturstein-edel-vin skap-kjøkken øy

Det moderne kjøkkenet kan bare dra nytte av en treplate. Hvis du er ute etter miljøvennlig Ideer til benkeplater for kjøkkenet ditt leter etter Helt bambus et nytt design som nettopp ble presentert – en tallerken laget av bambus. Designet tilbys i forskjellige varianter og er ekstremt holdbart.

Benkeplate i glass til kjøkkenet

Benkeplate-kjøkken-bad-glass-kran-moderne-vindu-kjøkken-fronter-tre

For et moderne kjøkken kan du velge en benkeplate i malt glass. Ikke bare vakker og unik, men også hygienisk og holdbar. Utformingen av Tenk glass kombinerer sterke farger og interessante former. Designet med kjøkkenbenken i rustfritt stål ser spesielt elegant ut.

Benkeplate i rustfritt stål med tradisjonell design

Benkeplate-kjøkken-bad-rustfritt stål-gassovn-profesjonell-hvit-tradisjonell

Benkeplatene i rustfritt stål har mange fordeler – de passer inn i ethvert moderne kjøkken, reflekterer lys og er enkle å rengjøre. Uansett er Frigo Design et skritt videre med ditt Benkeplate ideer laget av rustfritt stål og presenterte en modell som er dekorert med forskjellige motiver. Denne benkeplaten tiltrekker seg oppmerksomhet, slik at du kan installere den på kjøkkenøya.

Luksuriøse benkeplater med innebygd belysning

luksuriøse ideer benkeplater innebygd belysning kjøkkenøya

Det israelske selskapet Majestetisk edelsten har presentert en vakker samling benkeplater som er virkelig luksuriøs – benkeplatene er laget av edelstener. For mer glamour har belysning blitt integrert i benkeplaten.

Kvarts benkeplate ideer

moderne kjøkken øy benkeplate kvarts stein

Moderne, i sterke neonfarger som oransje og gult, egnet for minimalistiske møbler og kjøkkenbenker i rustfritt stål – slik er utformingen av Caeser Stone beskrive. Materialet er så holdbart at hver benkeplate tilbys med ti års garanti.

Interessant benkeplate i betong

Kjøkken benkeplate betong

Kanskje en av de mest ekstraordinære Benkeplate ideer er betongbenken fra Caeser Stone-varmebestandig og antibakteriell materiale som er lett å rengjøre og faktisk gir mange fordeler. Designerne til det velkjente møbelfirmaet kan produsere et panel i henhold til kundedimensjoner – hvorfor ikke tiltrekke alles oppmerksomhet med en innovativ kjøkkenøy?

Moderne håndlaget benkeplate

Benkeplate marmor på kjøkkenet

Caeser Stone igjen – men denne gangen med Concetto -samlingen vakte den alles oppmerksomhet med håndlagde benkeplater i forskjellige fargekombinasjoner. Selskapet tilbyr bare naturlige materialer – så fargevalget er desto mer imponerende – mykrosa og hvit, men også mørkblå og grønn, som svært sjelden finnes i naturen – og enda sjeldnere på en benkeplate på kjøkkenet.

Idee til benkeplate laget av maskinert kvarts

Kvarts kjøkken counter-moderne kjøkken øy

Essa Stone har brukt en maskinert kvarts i moderne kjøkkendesign. Materialet som utgjør dette Benkeplate ideer  laget av 95% naturlig kvarts. Den er også egnet for bakpaneler på kjøkken og til og med kjøkkenmøbler, ser veldig stilig ut og gir rommet et stilig utseende.

Ideer til benkeplate – laget av kobber

Benkeplate design idé kobber

Denne kjøkkenøya var dekket med en håndlaget benkeplate. En vannsink kan valgfritt integreres i designet. Den håndlagde kjøkkenøya fra Spesielt rustfritt tilbyr en slitesterk og skinnende overflate.

Kobbervannvask og arbeidsbenk

Kobber vannvask benk toppmoderne kjøkkendesign

Hvis du leter etter en matchende kobbervask for ditt klassiske kjøkken, har dette Innfødte stier en bred samling av design som du sikkert vil like. De kombinerer dyktig tradisjon og modernitet og er et strålende tillegg til ethvert interiør.

Moderne benkeplate i betong

Betong kjøkken mot-moderne design

Ideell for bad og kjøkken, Absolutte betongarbeider har nå lansert en betong benkeplate. I stedet for å være i kald, grå farge, har hun laget modellene sine i varme beige-brune toner. De er laget etter kundedimensjoner, og hvert design er et enkelt kunstverk.

Fusionstone – nytt design for kjøkkenet

moderne kjøkkenplate ideer innredning

Fusionstone er navnet på det nye materialet, som består av glass og de fineste bitene av marmor og granitt. Designerne av Arkitektoniske systemer kom på denne ideen og tilbyr forskjellige fargekombinasjoner, avhengig av om marmoren eller granittdelen er større.

Benkeplate i metall

Metallarbeid motinteressant kjøkkendesignidé

Alle som leter etter ekstraordinære ideer for Benkeplate på kjøkkenet du kan velge designene til det franske selskapet Purcel Murrey – moderne, interessant og veldig motstandsdyktig / også mot kjemiske stoffer /, disse metallplatene vil tjene deg lenge og vil være et fint tillegg til kjøkkenet ditt.

Benkeplater i knust glass

moderne kjøkken benkeplate kjøkken design idé

Vetrazzo er navnet på det nye materialet fra selskapet Vetrazzo var utviklet. Så hvis du ønsker en benkeplate laget av resirkulert glass, kan du bestille din miljøvennlige design der. Fargerikt, kreativt og elegant – perfekt for kunstneriske mennesker!

Ideer til benkeplate av massivt tre

Benkeplate i massivt tre

Stone Forest har blitt populære over hele Europa med sine servanter i stein. Nå har du også presentert den perfekte benkeplaten i massivt tre for vasken. Designet imponerer fremfor alt med den naturlige trefargen og den vakre formen. Kombinasjonen av stein og tre har en veldig naturlig og beroligende effekt – dette gjør badet til en oase av ro.

Resirkulert panel til bad

moderne resirkulert PE benkeplate

I dag er flere og flere kjøpere miljøbevisste, og møbelprodusenter har også nylig valgt miljøvennlige design. Til rett tid har selskapet 3form en resirkulert polymer presentert som et materiale for paneler. De har lykkes med å produsere stilige baderomsbenker av plast og tilbyr et miljøvennlig alternativ. Mer interessant Benkeplate ideer for bad:

Ideer til benkeplate i marmor

Marmor benkeplate ideer

En interessant kombinasjon av marmor og betong har nylig blitt laget Kvalitet marmor gaver. Kolleksjonen inneholder forskjellige baderomsmøbler og er spesielt bra for store bad med minimalistisk design. Materialet er solid og kan sette vakre aksenter takket være sin bølgende form.

Benkeplater laget av resirkulerte materialer

moderne kjøkkendesign resirkulerte materialer

Fornyede materialer tilbyr et komplett kjøkken med benkeplater laget av resirkulerte materialer. Materialet inneholder 60 prosent aluminium og er høyt verdsatt for holdbarheten. Kontorbygninger har også tatt i bruk denne miljøvennlige varianten for resepsjonen eller møterommet.

Moderne glassplate til badet

Moderne baderomsmøbler i glass

En moderne glassdisk til badet ble laget av selskapet Domani Tile presentert – det fargede glasset ser moderne ut og kan bli høydepunktet på badet ditt. Den friske kombinasjonen med den hvite servanten skaper vakre kontraster og overflaten etterligner vannets bevegelse.

Benkeplater innebygd kjøkkenbelysning

moderne kjøkkenkrok

Tre design kjøkken ideer

Benkeplate design på kjøkkenøyene

moderne kjøkken design benkeplate rustfritt stål

Ytterligere 100 ideer for bad

Previous Post
Kjøkkeninnredning – Tradisjonelt, men med en moderne vri
Next Post
Bygg din egen kjøkkenøy – tips og instruksjoner