15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Velge de riktige solbrillene – hva er viktig å vite?

Kjøp tips for solbriller-UV-beskyttelse filtrering brun

Solbriller er det siste motetilbehøret som vitner om god smak og stil. Først og fremst er de imidlertid effektive øyebeskyttelser mot smuss og UV -stråler fra solen. Derfor er det ikke en god idé å gå på kompromiss med kvaliteten på brillene. Trenden i glassrammer, derimot, endres fra år til år, men noen modeller forblir designklassikere. Hvis du har den rette Velge solbriller det er noen få punkter å huske på.

Hvordan velge og kjøpe solbriller – nyttige tips

Runde briller-moderne briller-brune fargetips når du kjøper utvalg

Når du kjøper solbriller, er du praktisk talt bortskjemt. Ikke vær redd for å prøve flere modeller før du finner en eller flere modeller som passer ditt ansikt. De såkalte aviator-solbrillene, opprinnelig utviklet for Air Force, er preget av en overraskende universell linseform som passer til nesten alle ansikter. Nyreformede speileffektbriller er en veldig populær modell blant politifolk i USA. De altfor store rammene minner om stilen på 50- og 60 -tallet. Trendy runde briller er stort sett forbundet med John Lennon.

Tips om valg av solbriller – UV -beskyttelse er det viktigste

Kjøp solbriller samling-gucci utvalg-av briller tips

For å beskytte øynene mot stråling må brillene være store nok. Bør Velge solbriller, du må ta hensyn til et godt UV -beskyttelsesfilter. Solbriller med store linser sikrer at ingen UV -stråling trenger inn fra siden eller ovenfra.

Tips om valg av fargetone

Kjøp eksperttips for solbriller-solbeskyttelse-øyebeskyttelse-UV-filtrering

UV -beskyttelsesfiltrering er uavhengig av fargetonen. Fargetone “UV 400” er tilstrekkelig for bruk i vanlig hverdag. Linsens fargetone bestemmer hvor mye synlig lys som slippes ut til øynene. Fargen varierer fra 0 (dvs. 80 til 100% betyr lysoverføring) til 4 (veldig mørkt, 3 til 8% lysoverføring).

Velge solbriller – fargen på linsene

Kvinnelige solbriller-tom ford collection-brun fargetone

Fargen på brillene er veldig viktig i forbindelse med aktivitetene, f.eks. Bilkjøring. Fargen har ingen effekt på UV -beskyttelse.

– Grå briller senker lysintensiteten, som er ansvarlig for oppfatningen av kontraster.

– Brune linser forsterker kontrasten og blokkerer UV -stråler. Brune og grå briller forvrider fargeforståelsen minst. Med alle andre glassfarger trenger øyet en viss tid for å kunne nøytralisere fargen.

høyre solbriller øyevern motetilbehør

– Gulaktige briller – forsterker kontrasten, blokkerer stråler fra det blå spekteret.

– Rødbriller – ideell for vintersport

– Fiolett – nøytraliser fargen grønn.

Optimal øyebeskyttelse gjennom kvalitet

Solbriller Velge modeller Tips Form ansikt UV -beskyttelse

Kjøp bare solbriller hvis linser er laget av materiale av høy kvalitet og har et innebygd UV-filter. Solbriller er laget av materialer som glass, polykarbon, akryl og polyuretan. Disse kjennetegnes ved å være fleksible, lette, riper og slagfaste. Gode ​​solbriller er mye mer enn bare et motetilbehør. I EU -landene i Sveits kan solbriller bare selges hvis de har CE -merket. Dette garanterer et minimum av kvalitetsstandarder, også når det gjelder UV -beskyttelse.

Solbriller kvinner former trender-merker Miu Miu-utvalgstips

Solbrilletips for å velge Versace -kolleksjonen eksklusiv

moderne design solbriller-kjøp prada høst vinter-2013 14

Solbriller velger en mer effektiv design for øyebeskyttelse

Solbriller ansiktsform notat kjøpetips UV -filtrerende designideer

Previous Post
Optimistisk tenkning som en viktig faktor for bedre søvn
Next Post
Design en parasoll – krydre den gamle solbeskyttelsen