15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Velge de riktige kjøkkenmøblene

Modulære kjøkkenmøbler

Når du velger kjøkkenmøbler, Hvitevarer og tilbehør til kjøkkenet, de siste årene foretrekker mange den mørke fargen. Siden den mørke fargen absorberer plassen rundt den, er bruken i små mellomrom ikke helt korrekt. I tillegg er det mer lurt å forlate alle slags strukturer i form av friser, gesimser, som også komprimerer rommet og skaper en følelse av trykk.

Lysebrune kjøkkenmøbler med moderne design

lysebrunt-kjøkken-moderne-design

Selvfølgelig betyr dette ikke at du trenger å bli kvitt de mørke tonene på kjøkkenet, de er tillatte, men i moderate mengder. Hvis for mange er laget av massivt tre, gir det inntrykk av tristhet, livløshet. Dette kan unngås ved å tilsette fersk maling kjøkkenmøbler Legge til. Under alle trestolene kan en eller to males i lyse farger.

Oransje kjøkkenskap oppdaterer kjøkkenet

Oransje kjøkkenskap

Hvis du er fan av dette naturlige materialet som tre til kjøkkenet, foretrekker du lyse eller pastellfarger malt i lys rosa, lyseblå, beige eller krem. På et lite kjøkken, prøv å eliminere alle mulige forstyrrelser ettersom trykket fra veggene vil maksimere effekten. En av disse faktorene er kontrasten mellom kjøkkenmøblenes sterke farger. På den begrensede plassen begynner de raskt å irritere, uavhengig av arten av kjøkkenmøbler.

hvitt og brunt kjøkken – kjøkkenbenk og barkrakker   hvitbrun-kjøkkenmøbler-kjøkkenbenk

Moderne kjøkken – krem ​​og lilla

Moderne kjøkkenmøbler

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014