15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Luksuriøst, stilig og kompakt lite kjøkken fra Binova

Designet av Binova Technological Kitchens

Modulært-lite kjøkken-Binova-Design

de lite kjøkken by Binova er et nytt interiørkonsept som skaper et dynamisk rom designet for mer enn bare matlaging og rengjøring. Binova kjøkken tilbyr rikelig med lagringsplass, elegante kjøkkenbenker i en kompakt form, der bekvemmelighet og funksjonalitet er i fokus.

Det lille kjøkkenet fra Binova – praktisk, kompakt, multifunksjonelt

praktisk-lagring-kjøkken-øy-skap

 Binova ble grunnlagt for 50 år siden, og i begynnelsen var det unge kreative teamet veldig lite. I dag er møbelfirmaet et stort selskap som spesialiserer seg på kjøkkenblokker, og det kompakte lite kjøkken har brakt det til et nytt nivå. Den teknologiske kjøkkenprodusenten har gjort det vanlige kjøkkendesignet til et originalt design. Hvis kjøkkenet er et spesielt rom for deg også, et som feirer familielivet og hvor du kan tilbringe hyggelige timer med hele familien, så er Binova det rette stedet for deg.

Det lille kjøkkenet – nye design med futuristiske statister

hvit-kjøkken-benk-smal-kjøkken

Den italienske møbelprodusenten Binova tilbyr en rik portefølje der futuristiske luksus kjøkken og høyteknologiske kjøkkenenheter ikke er unntaket, men regelen. Hovedideen bak bruk av teknologi er at designet tilsvarer den moderne livsstilen og et moderne interiør for trendy leilighet. Ultramoderne skuffesystemer, elegante fronter laget av fine materialer harmonerer med det overordnede designet. Innebygd belysning sikrer at alt du trenger mens du lager mat kan bli funnet raskere. Barstoler og kjøkkenbenker tilbyr sitteplasser. Kokebøker og kunstverk fungerer som den eneste dekorasjonen.

Liten, praktisk, moderne, Binovamoderne-kjøkken-øy-rustfritt stål-Bonova

Praktiske oppbevaringsplasser og fantastiske solide utførelser er en garanti for at du finner ut om dette lite kjøkken kan glede seg til lenge. Fargeskjemaet er spesielt egnet – beige, hvit. Blanke overflater reflekterer lyset og får rommet til å se større ut. Den eneste dekorasjonen denne moderne designen trenger er en vase med friske blomster.

Moderne lite kjøkken

lite-praktisk-kjøkken-Binova

Alle fans av de tradisjonelle kjøkkenblokkene vil sikkert finne ut om Regula AD lite kjøkken glad – designet har prefabrikkerte moduler som danner et enhetlig installasjonssystem og er i harmoni med gulv og vegger. Fargede bilder på veggene fungerer som en forfriskning fra det grå designet og frontene. Det modulære kjøkkenet Modus CS er det perfekte grunnlaget for et kjøkken der dekorasjon mangler og en enkel, minimalistisk interiørdesign definerer rommet. Dette er også hovedtanken bak designet – at så mye plass som mulig gjenstår for fri bevegelse.

Fra Abigail

Beige kjøkkenskap forstørrer visuelt plassen

beige-kjøkkenskap-avtrekk-kjøkken

Binova kjøkkenskap

Binova kjøkkenskap

Praktisk skuffesystem – servise

praktisk servise i skuffesystem

Praktisk minimalistisk kjøkkenøy

praktisk minimalistisk kjøkkenøy

Binova Modular Kitchen Island-CS

Binova-Modular-Kitchen-Island-CS

Plassbesparende kjøkkenøy med elegante fronter

plassbesparende-kjøkken-øy-elegante-fronter

Previous Post
25 praktiske ideer for benkeplater på kjøkken og bad
Next Post
Moderne kjøkkenbenk fra DuPont fungerer som en trådløs lader