15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kvalitativ kjøkkendesign fra Studio Becker

Kjøkken i rustfritt stål

Kvalitative kjøkken bør oppfylle tre hovedkriterier – et elegant utseende, perfekt produksjon av materialer av høy kvalitet og et merke som du enkelt kan kjenne igjen produsenten. Hemmeligheten bak suksessen til Studio Becker ligger nettopp i dette – de fulgte oppskriften og det viser.

Kvalitative kjøkken fra Studio Becker – europeisk tradisjon og amerikansk kvalitet

moderne kjøkken i svart panel

I dag er produksjonsprosessen ved Scandinavian Studio Becker bestemt av den lange europeiske tradisjonen og den amerikanske kvaliteten. Selskapet startet som en liten produsent, men den dyktige utførelsen og interessante designene trakk amerikanske møbelprodusenters oppmerksomhet til designstudioet. Det skandinaviske selskapet ble omgjort til et internasjonalt selskap, hvis navn raskt ble populært rundt om i verden. Kvalitative kjøkken er populære takket være design og produksjon – Studio Becker -katalogen tilbyr begge deler. Mange interessante modeller – moderne og klassisk, nyskapende og tradisjonell, minimalistisk eller eksentrisk er tilgjengelig. De fleste av dem er høyteknologiske, i tråd med moderne trender.

Kvalitative kjøkken med et lett og eklektisk design

minimalistisk-hvitt-kjøkken-grønt-LED-belysning

Kjennetegnene til Studio Becker er de kvalitative kjøkkenene med en lett og eklektisk design. Du har designene dine for kvalitetskjøkken Dedikert til folk som liker ekstraordinære møbler. Vakre, skinnende overflater, enkel og kompakt form og mange originale materialer brukes slik at hver modell ser unik ut. I kontrast inneholder den klassiske delen av samlingen stilige trekonfigurasjoner med gylne dekorasjoner, treskjæringer og lysekroner.

Kjøkken i modulær kvalitet

Modulær kjøkkendesign

Modulær kvalitetskjøkken fra Studio Becker er et ekte høydepunkt i samlingen og tilbyr utallige muligheter for romslige områder, hvor mange interessante lagringsplasser vil gjøre livet for hele familien mye lettere. De er praktiske og komfortable, og du kan designe ditt eget drømmekjøkken, som ikke bare er multifunksjonelt, men også veldig smakfullt konfigurert.

Fra Abigail

Futuristisk hvit kjøkkenøy

minimalistisk-hvit-halvcirkelformet-kjøkken-øy

 Elegant, klassisk tre kjøkken

elegant-klassisk-tre kjøkken

Kjøkken i eik

Utstyrte kjøkkenpaneler i eik

Bestikk-kvalitativ mat

Bestikk-servise-kvalitativt-kjøkken

Previous Post
25 praktiske ideer for benkeplater på kjøkken og bad
Next Post
Moderne kjøkkenbenk fra DuPont fungerer som en trådløs lader