15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Det nye soveromsutseendet fra Flou

lys-rosa-soverom-flou

Flou er din nye beste venn når det gjelder det Soverom utseende er mulig – enten det er tilbehør, møbler eller hele konseptet – de tilbyr alt slik at du kan føle deg komfortabel og nyte nattesøvnen. Så kom et skritt nærmere den vakre verdenen til Flou.

Nytt soverom -utseende fra Flou

hvitt luksuriøst soveromsdesign

Det store utvalget av design som tilbys av Flou vil garantert gi deg mange ideer for å lage din egen Soverom utseende kan finne. Finn din stil – klassisk eller eklektisk – designerne på Flou gir hvert rom et moderne utseende og velger et passende fargevalg, slik at alle elementer til slutt er i harmoni og alle har et rom for hvile og avslapning.

Endre soveromsutseendet ditt med elegante fargevalg

moderne-seng-rød-farge-soverom-utseende

Slik at din Soverom utseende ser moderne ut, du trenger ikke bare en trendy farge på veggene. Det er viktig at fargekombinasjonene stemmer overens og at smakfulle fargeaksenter er angitt. De gammeldagse lyse soverommene går tilbake og erstattes av myke pastellfarger. Blå, romantisk rød eller sølv og lilla fungerer som en kontrast til det nøytrale fargeskjemaet.

Nytt soverom ser for barnehagen

Barnerom-morsomt-farget-vegg-dekorasjon

Flere interessante design tilbys også for barna, som kombinerer komfortable senger med morsomme dekorasjoner. Dette skaper et rom der barna føler seg komfortable og er omgitt av lyse, morsomme farger som vekker fantasien. Retro aksenter i dekorasjonen vil minne foreldre om deres egen barndom.

Søte drømmer med det fasjonable nye soveromsutseendet fra Flou

Barnerom-gutter-morsomt-gult teppe

De andre møblene, uten hvilket ingen soverom er komplett, er garderoben og nattbordet. De er veldig utholdende og komplimenterer resten av interiøret. Den nye Soverom utseende kan suppleres med komfortable madrasser og dyner fra Flou. Og hva soveromsdesign av Flou liker deg best?

Abigail

Naturlige tremøbler på soverommet

naturlig-tremøbler-soverom-lilla-sengeteppe

Sterk lilla farge – skap på soverommet

naturlig tremøbler soverom

Blå og hvitt barnerom

blå-hvitt-soverom-barn

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør