15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

“Abbraccio” – bøyeseng fra Europeo

Europeos seng -

Hvorfor skal Europeo sengen “Abbraccio” å navngi? Når du ser på det slik, gir det ingen mening, spesielt hvis du ikke vet mye om denne fantastiske Bøyeseng Hvit. Det italienske ordet “abbraccio” betyr klem. Navnet er perfekt for denne Bøyeseng valgt av Europeo. Denne sengen er designet for avslapning. Den er laget for å gi deg den bekvemmeligheten, nytelsen du fortjener. Med sine unike kurver vil den tilfredsstille alle dine behov. Kurvene vil passe perfekt til kroppslinjene dine. Dette er en av de mange unike egenskapene til Europeos “Abbraccio” Seng.

Funksjonalitet og futuristisk design fra Europeos “Abbraccio” Seng

Europeo seng -

Du lurer sikkert på hvor den utbredte effekten kommer fra. Sengen har en spesiell mekanisme som perfekt tilpasser formen på hodegjerden og fotbrettet til kroppsformen din. Sengens ender kan brettes eller bues etter behov. Det slutter ikke her. Sengen overrasker oss med sin funksjonalitet og futuristiske design. “Abbraccio“Har også et innebygd lyssystem som lar deg lese komfortabelt om natten eller chatte i sengen når du våkner ved midnatt.

 “Abbraccio“- Bøyeseng fra Europeo

Europeos bøyeseng - Abbraccio

Dette er fantastisk “Abbraccio” Sengen gir deg ikke bare all gleden av en god natts søvn, den fanger også øyet. Sengen er veldig moderne og praktisk. Dens unike kurver og fantastiske stil vil passe ethvert soverom. Du finner den i mange forskjellige farger – hvit, svart, grå, brun og beige. Det passer perfekt med luksuriøse og moderne møbler.

“Abbraccio” bøyeseng – moderne design

Bøyeseng -

Disse kule sengene ble en hit med sin unike, ekstraordinære design. Europeo vet å skape ren komfort og glede, i henhold til alle dine funksjonelle krav. Du kan si dette Bøyeseng fra Europeo er ikke bare en perfekt seng for perfekt avslapning, det er en absolutt drømmeseng. Føl deg fri med Abbraccio å drømme.

Previous Post
Kjøkkeninnredning – Tradisjonelt, men med en moderne vri
Next Post
Bygg din egen kjøkkenøy – tips og instruksjoner