15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Luksuriøs Hästens -seng – tradisjon og innovasjon

Luksusdesign skynder seg

Hästens tilbyr det som utvilsomt er noe av det mest eksklusive luksuriøs seng Verdens design. Komfort er synonymt med Hästens. Møbelfirmaet har introdusert ekstraordinære, men naturlige materialer for sengedesign med stor suksess. En god natts søvn er et absolutt must i vår hektiske hverdag.

Luksuriøs og komfortabel seng fra Hästens

klassisk-interiør-luksus-seng-Hastens

Når vi kommer hjem, ser vi etter et rolig sted hvor vi kan slappe av fra stress. Soverommet skal bli vårt eget tilfluktssted. Derfor har Hästens funnet en løsning for alle som setter pris på en god natts søvn – en luksuriøs seng, som gir absolutt maksimal komfort. Etter mange års erfaring og forskjellige forsøk, bestemte møbelfirmaet seg for en håndlaget seng laget av naturmaterialer av høy kvalitet. For øvrig er den høye kvaliteten kjennetegnet på møbelprodusenten. Den tidløse elegansen i designet gjør at sengen kan passe inn i forskjellige soverom – fra klassisk til ultramoderne stil. De moderne sengene er håndlaget og produsert med stor oppmerksomhet på detaljer. Kunder må vente på bestillingen, og det er definitivt verdt ventetiden.

Luksuriøs Hästens -seng for en god natts søvn

Luksus soverom

Hvorfor er det det luksuriøs seng Design av Hästens er så populær og populær over hele verden? For eksempel fungerer hestehåret i madrassen som et naturlig ventilasjonssystem. En blanding av ull og bomull er virkelig veldig behagelig og myk og hjelper kroppen til å holde temperaturen stabil hele natten. En dyne i 100% bomull av høy kvalitet gjør sengen enda mer behagelig. En spesiell produksjonsteknikk sikrer at sengen beholder formen og fortsatt tilpasser seg kroppsstrukturen. Fjærer av høy kvalitet er integrert i konstruksjonen. Lin i kombinasjon med hestehår reduserer statisk elektrisitet.

Nøytralt fargevalg-beige soverom

nøytral-fargevalg-beige-soverom

Komfortabel Hästens -seng

komfortabel-seng-skynder seg

Rød dyne – Hästens

rød-dyne-skynder seg

Moderne interiør – soverom med Hästens -seng

rund-seng-myk-hvit-teppe-stue

Koselig dobbeltseng på soverommet med klassisk interiørdesign

koselig dobbeltseng

Previous Post
Kjøkkeninnredning – Tradisjonelt, men med en moderne vri
Next Post
Bygg din egen kjøkkenøy – tips og instruksjoner