15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skulpturelle hagestoler av Fabio Novembre

skulpturelle-hagestoler-Italia

Super stilige, disse moderne Hagestoler vil skape atmosfære i hver hage eller terrasse. Det fabelaktige designet kommer fra pennen til Fabio Novembre og ble spesielt designet for det eksklusive selskapet – Driade. Disse kunstverkene er like moderne som praktiske. I begynnelsen av katalogen forklarer lederne av selskapet “Driade” sine hovedmål – “Driade er et estetisk verksted som jobber med innovative designere helt fra begynnelsen. Det gir en ny filosofi – at den moderne livsstilen skal være basert på eklektisisme, kulturell collage, nysgjerrighet og overraskelse.

Moderne hagestoler – italiensk design

skulpturelt spennende utvendig design

Disse moderne stolene er eklektiske i design og passer godt til enhver hage. Stilen til disse Hagestoler er flytende, organisk, buet og eksotisk. Samlingen kalles 36St. Og 56 St. Det kan være irriterende i begynnelsen, men det er en veldig enkel forklaring på det – tallet er faktisk arbeidstiden som var nødvendig for produksjonen av hver stol.

Interessant designidé fra Italia – hagestoler

innovativt interessant hagedesign

Utformingen av 36St. ser ut som en moderne trone, med et litt buet sete og høy rygg. Konstruksjonen av aluminiumsrammen øker sittekomforten. Disse Hagestoler er kledd i plast for styrke. De moderne møblene er tilgjengelige i to farger – hvit og lyseblå kombinasjon eller hvitgrå versjon. Stolen 56St. ble også laget av de samme materialene og er tilgjengelig i tre fargevalg – hver passer perfekt til 36St -stolene.

Den skulpturelle formen til dette Hagestoler sikrer at de er i fokus i hver hage. De tiltrekker seg alles oppmerksomhet og gir samtidig komfort.

Fra Jaz

Italienske elegante hagemøbler

elegant hagedesign - stol

skulpturelle stoler til hagen

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014