15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fra de tidligere termalbadene til det moderne boblebadet

Jacuzzi -design - gresk stil

Siden antikken har mennesker vært på utkikk etter en måte å slappe av, vaske bort bekymringene sine på badet, og mange har funnet det i det vi nå kaller et “badestamp”. Lenge før bildet av moderne boblebaddesign Den varme kilden har spilt en viktig rolle i folks liv gjennom årene. De gamle egypterne og grekerne kjente fordelene med deres bruk, det samme gjorde romere, japanere og mange flere. For noen av disse kulturene var bading mye mer enn bare sanitær behandling – det var en unik helseterapi og kilde til avslapning.

 Jacuzzi med blå belysning

moderne boblebad med blå belysning

I dag er boblebadet en total sensasjon og en vesentlig funksjon i hjemmene våre. At moderne boblebad  begynte å danne seg i midten av det tjuende århundre da den italienske jacuzzi -familien flyttet til USA og åpnet jacuzzi -virksomheten. Familien hadde enorm suksess og gjorde selskapet til en leder moderne boblebaddesign Merke. Navnet “jacuzzi” ble instinktivt synonymt med varme bad og fikk stor popularitet rundt om i verden.

Fantastisk utsikt

moderne boblebad med fantastisk utsikt

I den andre delen av det tjuende århundre startet mange sine egne jacuzzi -virksomheter etter jacuzzi -familien. Etter hvert ble markedet rikt på nye produkter hvis endrede former, farger og materialer gir bildet av en perfekt og moderne boblebad Banedesign. Det er vanskelig å si hva den perfekte designen er, men med et så stort utvalg i dag kan alle tilfredsstille sine ønsker og behov. Det handler bare om det moderne boblebaddesign å finne den som passer best for deg og plassen som er beregnet for ham. I tillegg til de gunstige effektene av funksjonen, kan et boblebad bringe spesiell energi til stedet og bli ditt favorittsted i huset.

av K.H. Christova

Hi-tech boblebad med TV

moderne boblebaddesign med TV

miljøvennlig boblebad

moderne boblebad med tredesign

minimalistisk boblebaddesign

minimalistisk boblebaddesign

Jacuzzi moderne design

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak