15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør et skvett på ditt lille bad med disse designideene

design-idé-for-små-bad

Et lite bad er ikke en ulempe. Med så mange fantastiske Designideer for små bad du kan bli forvirret med valget. Dette er et viktig rom i hjemmet, og den lille størrelsen på det lille badet betyr ikke at det bør neglisjeres eller ignoreres i interiørplanleggingen. Gjør det til en viktig del av hjemmet ditt. Dette kreative utvalget av Designideer for små bad vil hjelpe deg med å avdekke det skjulte potensialet på badet ditt.

Lite bad med et moderne mørkt interiør

moderne-bad-med-mørkt-interiør

Du kan ikke fysisk endre størrelsen på det lille badet ditt, men du kan få mest mulig ut av ledig plass. Det er definitivt viktig at du har en illusjon av plass i ditt lite bad kan utvide.

Lite, rødt bad med malerier

liten-rød-bad-med-malerier

Vurder først veggoverflatene og gulvet. Disse må selvfølgelig velges på grunn av sine vanntette kvaliteter. Fliser på vegg og gulv er de viktigste avgjørelsene i denne forbindelse. For å få romfølelsen inn Ditt lille bad også Øk, koordiner gulv- og veggfliser for å skape en følelse av kontinuitet og for å gjøre definisjonen mellom horisontale og vertikale overflater uskarpe. Flisopplegget kan utvides til å inkludere baderomspanelene, noe som skaper en enda større følelse av plass for å forbedre enheten.

Designidee for små bad

design-idé-for-små-bad

Det åpenbare valget for flisfarge og andre malte overflater er hvit eller en veldig blek farge. Dette skaper automatisk den romlige illusjonen og følelsen av lys og luftighet i ett lite bad utvidet. Men hvis du er mer tiltrukket av ideen om et mørkt eksotisk bad, ikke fortvil. Et godt planlagt mørkt bad kan se veldig dramatisk ut, selv på en liten plass. Nøkkelen er ikke å bryte vegger og overflater med for mange delikate endringer i farge eller kontrast. Dette vil automatisk se fullt ut, noe som vil krympe illusjonen om dybde og plass. Hovedsakelig fordi oppmerksomheten trekkes til en rekke separate former og overflater i stedet for en flytende kontinuitet i rommet. Av samme grunn er ikke dristig gjentagende mønstre blant de gode Designideer for små bad. De kan ha et attraktivt mønster eller to som fokuspunkter, men vær forsiktig så du ikke overdriver.

Interessant lagringssystem for små bad

interessant-lagringssystem-for-små bad

Vær forsiktig så du ikke roter på det lille badet ditt med for mange toalettartikler, håndklær og annet tilbehør. Til tross for fristelsen til å vise alle dine vakre flasker og gjenstander på skjermen, kan det skape et uorganisert miljø og badet ditt vil krympe som et resultat. Velg noen flotte ting for å legge til personlighet på badet ditt og gjem resten unna. Integrer strømlinjeformede lagringssystemer i Ditt lille bad. Hvis du ikke har plass på badet ditt for innebygde skap og hyller, er det bare å flytte dem til et annet rom.

Ditt lille bad kan bli et super-luksusområde i hjemmet ditt, så hvorfor ikke gå for en stilig makeover?

av Jaz

Marmorvegg på det lille badet

marmor-vegg-lite-bad

Dusjkabinett i glass – idé for lite bad

glass-dusj-skap-moderne-bad-design

Moderne bad med mørk flisfarge

moderne-bad-med-mørkt design

Organisasjonsidé for små bad

organisasjon-ideer-for-små-bad

Stripete vegger

stripete vegger på det lille badet

dekorasjon-i-det-lille-badet

100 flere ideer til bad

Previous Post
Kjøkkeninnredning – Tradisjonelt, men med en moderne vri
Next Post
Bygg din egen kjøkkenøy – tips og instruksjoner