15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag et paradis i den lille hagen din

fantastisk hagedesign

Hver hage kan være en kilde til ultimate nytelse, uansett størrelse. EN Liten hage gir deg alt du trenger for å gå ut og nyte frisk luft og solskinn. Og det beste er at disse fornøyelsene er gratis så snart du kan Din lille hage har plantet. Når jobben er gjort, er det på tide å trekke ut din favoritt lenestol og slappe av!

Japansk “Zen” hagedesignidé

japansk hagedesign

Fordelen med en liten hage er at når du har etablert layout og design, er det relativt enkelt å vedlikeholde. Ikke vær redd når du designer den lille hagen din. Eksemplene her viser de fantastiske tingene som kan oppnås på en relativt liten plass. du Liten hage, Som enhver annen hage, bør den inneholde et område for avslappende og underholdende venner. En liten veranda eller uteplass oppfyller dette viktige kravet. Du må også være i komfortable, skyggefulle områder Din lille hage hvis du vil holde hodet kaldt når solen er som varmest. Trær gir den perfekte naturlige skyggen, men hvis du ikke har modne trær, ville et veldig godt alternativ være å henge en attraktiv baldakin over området du ønsker. Alternativt, hvis du har nok plass, kan du bygge et lite lysthus.

Fantastisk terrassedesign i den lille hagen

Patio designidee i en liten hage

Hvis du har din liten hage design, må du vurdere hvilket design som passer tilgjengelig plass og hvilken type hage. Hvis du har en veldig travel livsstil, vil du sannsynligvis velge en lettstelt hage med mindre du kjenner noen som kan passe på deg etter hagen din. Hager med lite vedlikehold er vanligvis plassert på solide strukturer i stedet for komplekse beplantninger. Den ideelle inspirasjonen for dette ville være en japansk  ‘Zen’ hage, der plantene reduseres til et minimum. Mening legges deretter på andre elementer som vann og stein. Zen -hagen for avslapning og meditasjon er designet slik at den ville være en oase av fred og ro når den først er etablert.

Liten hage med et fantastisk design

fantastisk ide for hagedesign

Hvis du er en lidenskapelig gartner og elsker planter, vil du få mest mulig ut av det Din lille hage gjør for å unne din lidenskap. Ikke bare se på bakken for å lage plantingen din. Lag forskjellige nivåer med høye senger og store planter. Dette blir en visuell dynamikk for I.din lille hage Legge til. Tenk på hvordan du får høyde på utstyret ditt og eventuelt bruk frittstående gitterlignende seksjoner for å definere hagesoner eller rom. Hvis du ikke har plass til disse, kan du bruke dekorative plantemaskiner som er hengt på husveggene for å strekke plantene dine oppover.

Det er uendelige muligheter for å være i et personlig paradis Din lille hage å lage, så hvorfor vente lenger, begynn å designe den.

av Jaz

Gulv i hagen – fliser og naturstein

Jorddesign i hagen

Designidee for en liten hage

Design for liten hage

Liten hage med dam

liten hage - fantastisk designidee

Liten hage med tregulv

Tregulv i den lille hagen

Trehusdesign i den lille hagen

Trehus i en liten hage

Lite hageutstyr – uteplass, dam, hvite naturstein

idé om lite utstyr til hagen

Leker med vakre farger i hagen

farget hage design

Labyrintdesign

Labyrint ide

 16 trinn for å lage en japansk hage

Previous Post
Den høyeste statuen i verden – India avslører offisielt statuen av enhet
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage