15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Provoserende lilla design for soverommet ditt

moderne soverom i lilla farge

Blå-rød er en voksen farge, nattens farge, hemmeligheter og skygger. Velge lilla design for soverommet ditt, hvis du vil designe et rom med karakter. Fet og dramatisk, karismatisk og full av konnotasjoner, det lilla designopplegget vil fascinere deg. Soverommet er kanskje det mest private området i huset, så la fantasien løpe løpsk. Men ikke glem at lilla får rommet til å se mindre ut.

Lilla design på soverommet ditt ser nydelig ut

moderne lilla dekorasjon

Lilla er en farge du enten elsker eller hater. Men man kan ikke forbli likegyldig. Lilla er nært knyttet til luksus, det er en mangfoldig farge, den kan være varm eller kald, subtil eller sterk, og den kan enkelt tilpasses flere stiler. Lilla design for soverommet ditt kan også bety lilla dekorasjon. Velg lilla gardiner eller lilla sengetøy som aksenter på soverommet ditt. Hvis du vil skape en moderne atmosfære, la en betongvegg være bar, sette kontraster med et lilla dekorasjonsstoff og velge den matchende lysekronen. Du har allerede moderne lilla design for soverommet ditt!

Lilla design – kreativ design av soverommet

Lilla aksenter på soverommet

Hvis du vil ha noe mer kunstnerisk, kan du kombinere det lilla design for soverommet ditt med lys rød (fargen på postkassene). Denne kombinasjonen ble foretrukket av designeren William Morris, hvis interiør i venetiansk stil inspirerer den dag i dag. Eller bland lilla med limegrønne aksenter for å gi rommet et friskt utseende. Bare prøv å kombinere farger og teksturer og lag ditt eget gjemmested i lilla!

Provoserende interessant venetiansk soverom

farget dekorasjon på soverommet

moderne elegant gjesterom i lilla

koselig lilla sengetøy

lys lilla aksenter - sengefarge

interessant lilla belysning på soverommet

Soverom i lilla farge

moderne barnerom i lilla farge

Previous Post
Malte møbler med romantiske motiver til hjemmet
Next Post
Romplanlegging for små leiligheter – koselig boareal i hvitt