15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stilige spisestuemøbler med et retro -utseende

Ottawa -samlingen designet av Karim Rashid for BoConcept

Møbler til spisestue fra Ottawa Collection

Denne elegante samling av spisestuemøbler er laget med en åpenbar referanse til de ikoniske designene på 50- og 60 -tallet. Karim Rashid har jobbet med stiliserte bladformer og lineære former for å skape noe unikt og helt i tråd med samtidens smak. Disse Spisestue møbler er minimalistiske, men også merkelige. Enkelt, men absolutt ikke kjedelig. “Ottawa” -samlingen  gjør et tydelig inntrykk. Det er definitivt et snev av “less is more” i Rashids arbeid. Enkelheten i stilen hans gjør at formene og linjene i arbeidet hans kan “puste”, som et resultat av at han opprettholder en ungdommelig friskhet og energi. Disse Spisestue møbler er ideelle ikke bare for folk med god smak, men også for de som liker moro og er fulle av liv.

Fargerik versjon av de stilfulle spisestuemøblene

fargerike møbler til spisestue

“Ottawa” -samlingen fra Spisestue møbler inkluderer et bord, stoler, et skap og en buffé. Karim Rashid har også laget en rekke morsomme, fargerike og muligens eksentriske tilbehør som utfyller møblene hans. Ideell for å slappe av og underholde middagsselskaper eller slappe av med venner etter en hard dag (eller uke) i byen. Disse Spisestue møbler få øyeblikkelig oppmerksomhet og beundring.

Buffé i tre fra Ottawa -kolleksjonen

Buffé i tre fra Ottawa -kolleksjonen

Selv om utseendet til Rashids Spisestue møbler er lett og delikat, sørg for at de fine benene er plassert på stolene, skapet og skjenken, og at alle elementene er komfortabelt stabile. En ekstra attraksjon er utvalget og kombinasjonen av materialer og farger. Disse er utskiftbare slik at du kan designe spisestuen din enten ved å velge en fargenøytral kombinasjon eller med fargerike møbler. Uansett hvilken kombinasjon du velger, kan du være sikker på at den vil gjøre et dynamisk og visuelt spennende inntrykk.

fantastisk svart -hvitt teppe med fingeravtrykk

Fingeravtrykksteppe fra Ottawa -kolleksjonen

Et fantastisk svart-hvitt teppe er definitivt et av de iøynefallende tilbehørene til dette møbelet. Det er pyntet med et kraftig fingeravtrykkmotiv, og ifølge designeren skal det symbolisere individualitet og særegenhet. Han ønsker å fremme hver persons rett til å uttrykke seg selv og sin designsmak. Så kanskje du vil stå opp for din uavhengighet og være trygg nok til å slippe fri fra forventninger og konvensjoner.

Fra Jaz

hvitt teppe fra Ottawa -kolleksjonen

Ottawa Collection av Karim Rashid

Spisebord fra Ottawa -kolleksjonen

Buffet fra Ottawa Collection Buffet fra Ottawa -kolleksjonen i grønt

Skap fra Ottawa Collection

Previous Post
25 praktiske ideer for benkeplater på kjøkken og bad
Next Post
Moderne kjøkkenbenk fra DuPont fungerer som en trådløs lader