15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne rundt spisebord i glass – “Ac” av Molteni

Moderne rundt glassbord - Ac av Molteni

Hvilket bord kan lett passe dine behov? En tre, eller kanskje en av metall? Materialet er det som spiller en viktig rolle i hvert møbel. Hvert materiale har en annen effekt, så det er alltid godt å sammenligne deres egenskaper. EN Spisebord i glass har for eksempel muligheten til å tilføre stuen en myk og sensuell følelse. På en eller annen måte er glass forbundet med renhet og uskyld. Det er lett å bryte og vil ofte faktisk gå i stykker. Men det er fordelen med dette glatte materialet.

Elegant spisebord i glass i rommet

Moderne rundt glassbord - Ac av Molteni -fern

Så hvordan finner du en Spisebord i glass, som er inspirert av moderne arkitektur og kunst, og som også er stilig og elegant? Her, mine damer og herrer, er et stort spisebord i glass Italiensk møbelfirma Molteni: Av AC spisebord. Dette spisebordet er fra Foster & Partnere og dens skulpturelle base består av en blanding av sement og organiske fibre. Det elegante møbelet er tilgjengelig i hvitt eller grått.

Mer moderne AC spisebord

Moderne rundt glassbord - lukk

Ac spisebord er faktisk et kunstverk med sin runde eller ovale bordplate laget av herdet glass, som gir fri sikt til sokkelen. Bordplatemålene er 130, 140 eller 150 cm i diameter (rund), eller 200 x 130 cm (oval). Hvis du vil, kan du kombinere dette spisebordet med noen moderne stoler eller en ekstra stor lysekrone. Dette runde bordet er mer perfekt for ditt boareal, så det ser mye lysere og ryddig ut.

Previous Post
Malte møbler med romantiske motiver til hjemmet
Next Post
Romplanlegging for små leiligheter – koselig boareal i hvitt