15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ideer til design av svart stue

svart stuedesign med fargerike aksenter

Design i svart stue refererer til et design som er dominert av svart farge. Et slikt design kan være veldig dristig, med vegger, gulv, til og med tak helt svarte eller ganske enkelt formelle, med et mer nøytralt utseende. Uansett hvordan rommene er designet, det svart stue design har alltid en sterk uttrykksfull effekt.

Svarte aksenter i stua

svart elegant stue

Bruk av svart kan gi et rom en viss karakter. Det avhenger av hvor mye av malingen du bruker og hvor du legger den, samt hvilke andre farger den blandes med. Hvis du har en svart stue design du må bestemme hvilken effekt du vil oppnå. Hvis du vil ha et sted med en tyngre følelse og ikke er redd for for mye mørke, kan du bruke mer svart. Svarte vegger og gulv kan ramme hele rommet og kombineres med en sort møbelsamling. Gode ​​valg for møbler ville være skinn til salongen og svart lakkert tre for resten. Møblene kan inneholde noen metallelementer og glass eller skinnende overflater for å skape et elegant utseende. Du kan lysne opp rommet litt ved å legge til noe hvitt, sølv eller en annen farge. Som du vet er svart nøytralt, og det er enhver annen farge du ønsker.

svart ramme (vegger, gulv) og hvite elementer (møbler, dekorasjon)

svart stue med hvite møbler

… eller omvendt

hvite vegger med svarte møbler i stua

Hvis du liker din svart stue design Hvis du foretrekker beskjedent mørkt, kan du velge et lysere utseende og kombinere svart med hvitt. Kontrasten mellom de to vil få rommet ditt til å se moderne og rent ut uten den melankoli følelsen som den helt sorte versjonen presenterer. Du trenger bare å oppdage kombinasjonen av de to fargene som passer deg best – en svart ramme (vegger, gulv) og hvite elementer (møbler, dekorasjon) eller det motsatte. Selvfølgelig kan du foretrekke en blanding av de to, så lenge det er balansert og ikke for rotete. Ta en titt på noen av de fantastiske design av svarte stuer, som vi har samlet for å vekke fantasien din.

av K.H. Christova

Svarte stuemøbler

svarte møbler i stua

design av svart stue

dominerende svart stue

elegant dominerende svart design

svart stue design idé

aksenter i svart farge i stua

Svarte og hvite hyller i stua

design av svarte stuer

svart og hvit hylle av Diotti

Stueideer i svart

svart stue - minimalistisk design

dominerende svart stuedesign

svart og hvit stue interiør

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014