15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trendy innredningsideer for den moderne stuen

minimalistiske ideer til stueinnredning

Møblene til det moderne stue skal ikke bare se elegant ut, men også være behagelig. I den moderne verden er boareal vanligvis begrenset, men det betyr ikke at en liten leilighet ikke kan innredes på en trendy måte. De italienske møbelbedriftene og deres nye trendy interiørideer kan tjene som inspirasjon.

minimalistisk interiørdesign og møbler til den moderne stuen

moderne lampe stue interiør

Moderne tilbehør – det er bedre å gjøre uten for mye veggdekorasjon. Speil, fargetoner og interessant belysning erstatter tapetet med mønstre. Store vegghyller med bøker eller kunstverk kan skape en spennende atmosfære i stua. Det beste er at du bestemmer deg for et fargevalg og også setter maks to aksenter. Hvis du moderne stue er for stor, kan du dele plassen med skyvedører eller veggskjermer. Lag en koselig sittegruppe med hjørnesofa og lenestol, hvor du kan snakke med gjestene dine i fred. Skinnmøbler passer godt til et lite salongbord i glass.

Fargevalg for den moderne stuen

Teppestue tremøbler

Interiør i stuen

Hvis veggene dine er malt i nøytrale toner, kan du velge dristige farger på møblene. Mindre dekorelementer som vaser og telys bør helst grupperes. Kombiner farget dekorasjon med nøytrale farger på møblene og sett aksenter i stuen. Mørkt teppe skiller seg ut gjennom hvite sofaer. Strukturér rommet slik at det er en klar inndeling – spisestuen bør være optisk skilt fra stuen. Velg riktig belysning for det moderne stue – hvis du allerede har dekorasjon, bør belysningen holdes så enkel som mulig.

hvit skinnsofa i stua

hvit skinnsofa persisk teppe glassbord stue

Atmosfæriske moderne fasiliteter, spilt inn av Lorenzo Pennati

Kontrastfarger i stua

svart-teppe-hvit-møbler-stue

oransje farge i stua

oransje farget lenestue

koselig hjørnesofa i stua

lilla stol stue hjørnesofa

 Ytterligere 100 ideer for stuer

Previous Post
35 moderne kjøkkendesignideer fra Valcucine
Next Post
15 ideer for hageborddesign fra forskjellige materialer