15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den rustikke tre sofaen av Riva fra Italia

moderne møbler fra Italia

For en interessant og ekstraordinær kombinasjon. Denne “Utah” sofaen presenterer en moderne og kreativ bruk av resirkuleringsteknologi. Denne veldig moderne, tre, rustikk sofa imponerer ikke bare med sin estetikk, men også med sin historie. Treelementene i denne sofaen er faktisk resirkulert tømmer fra lagunene i Venezia.

Den moderne rustikke sofaen av Riva fra Italia

moderne brun skinnsofa

Disse tømmerbrettene kalles briccole og brukes som markør gjennom lagunene. Briccolen må byttes ut med nye hvert 10. år. Det gamle tømmeret ser unikt og skulpturelt ut på grunn av lang tid i vannet – et kunstverk av naturen. Treverket er bearbeidet og deretter kombinert med skinn – slik er det moderne treverket laget rustikk sofa.

En rustikk sofa laget av resirkulert tre

innovative møbler - sofa

Blandingen mellom gammelt og nytt materiale ser spennende og elegant ut. Vanligvis passer ikke en rustikk sofa inn i alle rom, men dette designet kan også enkelt kombineres med moderne møbler. Dette er spesielt egnet rustikk sofa for et minimalistisk interiørdesign.

Varmen i skinnet og patinaen i treet er innbydende og koselig. Stilen er vågal, men mild og behagelig. Riva er et italiensk selskap som spesialiserer seg på produksjon av håndlagde tremøbler. Eller som designerne selv forklarer, “Resirkulering er viktig. I dette viktige historiske øyeblikket ønsker vi å resirkulere tre, gjenoppdage det og lage et design for fremtidige generasjoner “

stilig skinnsofa

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak