15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trendy miljøvennlige møbler fra Desiree

moderne-stue-miljøvennlige-møbler

Nydelig miljøvennlige møbler er alle raseri i disse dager. De kommer på markedet i originale former og med elegante fargevalg og er et ønsket tillegg til interiøret. Sist, men ikke minst, bør man vurdere miljøvern og ansvaret som både møbelprodusenten og kunden påtar seg.

Miljøvennlige møbler for hjemmet fra Desiree

hvit stue gul veggdekorasjon

Desiree er et relativt nytt italiensk selskap som tilbyr en fantastisk portefølje og for deres miljøvennlige møbler er kjent. Den bærekraftige designen har sikret produsenten en ledende posisjon i markedet. Produksjonsomfanget til Desiree Divani – under hvilket navn selskapet fremdeles er kjent – imponerer med høy kvalitet, moderne utseende og utvalg av modeller. Det italienske teamet spesialiserer seg på polstrede møbler og tilbyr sofaer, komfortable senger, lenestoler, fluktstoler, sovesofaer og fascinerende krakker. Tre og rustfritt stål er laget med spesifikke typer polyuretaner som ikke skader miljøet.

Komfortabel lenestol – miljøvennlige møbler

lilla plysj lenestol

Velkommen til en verden av komfort, bekvemmelighet og glamour. Her kan du enkelt glede deg over de komfortable lenestolene fra det italienske selskapet Desiree – de kombinerer klassiske trender med nyskapende teknologi, eksentriske linjer og luksuriøst design. Men fokuset for samlingen er utvilsomt sofaen. Skinn er foretrukket som hovedmateriale. Sofa i japansk stil – lav modell står i kontrast til de tradisjonelle sofadesignene for stuen. Lenestolene tilbyr en klassisk blanding mellom eleganse og komfort. Retro -looken er for miljøvennlige møbler Design en god balanse til den moderne minimalistiske ideen. Kompakt, holdbar og stabil-men også med en avantgarde ettersmak, disse modellene er iøynefallende.

Kreative ideer for soverommet – sengedesign

Skinnseng-brun-italiensk-møbler

Desirees kreative sengedesignideer er veldig forskjellige fra soverommene vi er vant til. Praktisk miljøvennlige møbler – Sovesofaer tilbyr en funksjonell løsning for små leiligheter. Det er også et utvalg av tepper og elegante stoffer som dekorasjon i rommet.

Praktisk og behagelig, med et flott utseende og omsorg for naturen – samlingen av Desiree.

Fra Abigail

Stoffstoler-italiensk design

Stoffstoler italiensk design

Moderne italiensk bord

moderne-italiensk-bord-hylle-Desiree

Blå lenestol og krakk

Lenestol-krakk-blå

Skinn sofa sett-hvit

Skinn sofa-sett-hvit-blank

Elegant, komfortabel italiensk seng

elegant-komfortabel-italiensk-seng

Brun sovesofa i stua

brun sovesofa stue

Elegant svart -hvitt teppe

Chach teppe svart og hvitt

Previous Post
Møbler ideer for sittegrupper på kjøkkenet – plassbesparende og koselig
Next Post
Bygg en loftseng selv med Ikea -møbler – design av senger med lagringsplass