15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Massive tremøbler – designideer fra Frankrike

koselig sittegruppe polstret lenestol

Vi presenterer deg designideer for massiv Tremøbler fra Frankrike. Fine linjer, vakre ornamenter og overraskende nye produksjonsteknikker definerer disse fremragende designene, som presenterer forskjellige interiørideer og påvirkninger fra hele verden. Tremøbler er alltid trendy. Trematerialet er som ingen andre, så det er ikke lett å presentere interessante og nyskapende modeller, men Grange har klart å bringe fascinerende samlinger til markedet.

Massive tremøbler til stuen

blå-aksenter-stue-ornamenterteppe

Selskapet ble grunnlagt for mer enn hundre år siden og er kjent for sine delikate stoffer, interessante fargekombinasjoner og produksjon av høy kvalitet. Siden 1904 har Grange basert sin produksjon i Monts du Lyonnais, Frankrike. Massive tremøbler krever mye tidkrevende arbeid og kan bare produseres etter en lang treningsøkt. Selskapets profesjonelle ansatte lager så flotte design at de fascinerer mennesker fra hele verden. Grange har sine egne produksjonsregler, som er en bedriftshemmelighet og som du alltid kan kjenne igjen møblene dine. Det perfekte interiøret ser ensartet ut, og møblene skal utfylle hverandre slik at det til slutt blir harmoni i rommet. Dekorasjonen bør være i samsvar med resten av møblene. Derfor har Grange skapt et stilig og vakkert interiør i alle rom og rom.

Massive tremøbler til soverommet

Lysemøbler i tremøbler

Ingenting kan skape en hjemmekoselig og koselig atmosfære massive tremøbler. Etter hvert produksjonsstadium – konstruksjon og produksjon – ble møblene trinnvis omgjort til et kunstverk. Produksjonen av tremøbler tar vanligvis lengre tid enn andre møbler, men det er verdt å vente – fordi de tidløst elegante designene som dukker opp etterpå kan være med deg hele livet. Stoffene som møbelene er trukket med, er nøye utvalgt slik at de er i harmoni med interiøret og skaper vakre aksenter. Blandingen av det tradisjonelle og det moderne er rett og slett utmerket, og er kjennetegnet til møbelprodusenten Grange.

Lilla teppe og massivt trebord i spisestuen

lilla-spisestue-rundt-trebord

Klassisk mat med oransje aksenter

Trefliser i kjøkkenkrok

Plassbesparende idé – Kabinet

Kontormøbler Skap Hjem

Rustikt soverom med oransje tremøbler

rustikk-soverom-oransje-tremøbler

Natursteinvegg og tremøbler i spisestuen

Vegg i spisestue i naturstein, bord av spisebord med spisebord

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak