15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Særpreget urban interiørdesign i Toronto, Canada

Urban interiørdesign i Toronto - minimalistisk kjøkken

Denne moderne “rekkehusblokken” er en del av en ny utvikling i Toronto, Canada. Interiøret i huset er relativt beskjedent inne, men hans urban interiørdesign er ekstremt elegant. Designet av Cecconi Simone med det formål å få mest mulig ut av de beskjedne proporsjonene, har interiøret i dette urbane rekkehuset en polert og luksuriøs følelse. Designeren forklarer at dette huset var organisert for å passe til en urban livsstil. Selv om prosjektet ser enkelt ut på overflaten, skjuler det faktisk en rekke komplekse funksjoner.

Urban interiørdesign – minimalistisk kjøkken

Urban interiørdesign i Toronto - minimalistisk kjøkken

Stilen av urbane interiørdesign er stort sett åpen og omfavner det moderne ønsket om bevegelsesfrihet. Ulike områder av liv og arbeid kombineres og identifiseres umiddelbart som områder med forskjellige funksjoner og stemninger. Det er tre klart gjenkjennelige områder i boarealet: for matlaging, spising og opphold. Dynamiske forhold mellom overflater skapes gjennom valg av materialer, teksturer og farger som brukes. Noen er matte og andre er svært polerte, noen er reflekterende og andre er gjennomsiktige eller ugjennomsiktige. Lys og mørkt brukes også for en dramatisk effekt.

 “Block townhouse” designet av Cecconi Simone

Moderne kjøkken

Inne i dette attraktive urban interiørdesign-Områder som må være mer innbydende og intime, er dekorert i mørkebrune toner, mens flere åpne områder drar nytte av hvitt lakk. LED -aksentbelysning på steder som eiketrappen gir interesse og dybde.

Urban interiørdesign av Cecconi Simone

Moderne kjøkken

Det indre rommet er kompakt for å sikre det urban interiørdesign beholder sin eleganse. Mye møbler er lagt til i hele designopplegget. Dette sikrer at den estetiske virkningen av den arkitektoniske integriteten ikke blir kompromittert. Alt har en hensikt og et sted. Skyvedører brukes til å skjule elementer som bryter harmonien i designopplegget. Lag med belysning forbedrer hvert enkelt område og gir atmosfære til forskjellige soner. Dette prosjektet ble presentert som en enhetlig sammensetning og en der det elegante og elegante interiøret skulle være like perfekt som det var på dag én.

minimalistisk kjøkken

Hvit kjøkkenøy

Interiørdesign

Spisestue møbler design

Spisestue møbler design

Stue design

Stue design

av Jaz

Cecconi Simone

Stilig penthouse -leilighet med takterrasse – SoHo av SA -DA Architecture

Rustikk og luksuriøs maisonette “Iced Winter” av Bo Design

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak