15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne rundt kjøkkendesign av Pedini

kompakt kjøkkendesign i svart og hvitt

Vi presenterer deg for en av de mest stilige minimalistene Kjøkken design fra det italienske designstudiet Pedini. Samlingen representerer a moderne rundt kjøkkendesign, laget for å passe til den moderne husholderske livsstilen. Det kompakte minimalistiske konseptet gir maksimal effektivitet med minimal plass og viser en stor fordel for moderne husdesign.

kompakt moderne kjøkkendesign

kompakt moderne kjøkken

At rundt moderne kjøkkendesign Artika kan tilpasses ditt eget kjøkken. Den tilbyr flere alternativer – et kjøkken med separate deler og et enkelt sammenhengende kjøkken. Den første består av en frittstående U-formet benk og en ekstra seksjon for kjøleskap og lagringsplass. Denne typen moderne rundt kjøkkendesign er egnet for et lite boareal eller hvis du liker helt åpen konstruksjon. Det andre alternativet er et mer klassisk kjøkken, og har en tradisjonell del kombinert med en rund benk. Den danner en U-form igjen, men ikke helt denne gangen. Dette alternativet er også åpent og gir plass til et livlig og kommunikativt miljø.

funksjonelt kjøkken

funksjonelt kjøkken

Moderne rundt kjøkkendesign Artika er også preget av sitt mangfold av farger og materialer. Den fås med finish i naturlig tre eller med en topp moderne glanslakk med forskjellige fargevalg. Det er klassiske hvite og svarte versjoner for det perfekte minimalistiske utseendet eller en dristig lys rød versjon for de som foretrekker et uttrykksfullt design. Kjøkkenbunnen og benkeplaten er også tilgjengelig i forskjellige alternativer, noe som gir frihet til å velge det som passer din egen smak. Kombiner fargene og materialene du liker og lag det moderne runde kjøkkenet, som ville fungere best i ditt rom. Artika -kolleksjonen gir stilen, elegansen og komforten som er nødvendig i det travleste hjemmet.

av K.H. Christova

kompakt kjøkkendesign av mørkt tre

kompakt kjøkkendesign av mørkt tre

moderne kjøkkendesign – hvit

kompakt kjøkkendesign i hvitt

Futuristisk kjøkkendesign av Pedini

futuristisk, moderne kjøkken

kompakt kjøkken

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak