15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

3 trendy ideer for kjøkkendesign av Armani Casa

Kjøkken-Armani-Casa-polert glass

Armani / Casa har utviklet et unikt konsept når det gjelder kjøkkenmøbler og design. Vi presenterer deg 3 trendy ideer for Kjøkken design, som ser elegant, moderne og stilig ut. Det varme treet og det nøytrale beige fargevalget er ikke bare helt inn for øyeblikket, de er praktiske og får hvert kjøkken til å se koselig og varmt ut. Et spill av lys og skygge skapes av den subtile belysningen over kjøkkenbenken, samt av det smarte utvalget av polerte overflater til kjøkkenskapene

Kjøkkendesignideer – nøytralt fargevalg og interessant belysning

brun-beige-trendy-fargeskjema-kjøkken

Den første  Kjøkken design, Kalt Checkers, den er designet i varme sjokolade -nyanser. Vinkelformene på møblene kommer til sin rett takket være de firkantede motivene. Lysere farger står i kontrast med mørkere møbler. Belysningen setter fine aksenter på kjøkkenskapene. Alt tilbehøret er gjemt i skuffene, kjøkkenutstyrene er innebygd slik at det er så mye ledig plass som mulig for bevegelse. De polerte glasselementene gir rommet et moderne utseende. Denne kjøkkendesignen passer for både store og små kjøkken. Det kan enkelt kombineres med lyse gulv og lyse vegger.

Kjøkkendesignidé av Armani – Bridge

moderne kjøkken kjøkkenøy i tre

Modulær-kjøkken-innebygd garderobe-Armani-Casa

Bridge kalles den andre Kjøkken design, som er preget av en enkel form og struktur. Denne kjøkkenøya er praktisk utformet og er tilgjengelig fra begge sider, slik at den kan fungere som en merkelig skillevegg mellom kjøkkenet og spisestuen. Elegante bokjemiske stoler og veggbelysning i spisestuen skaper en koselig atmosfære igjen. Hele rommet er definert av tremøblene. Mange innebygde kjøkkenskap gir nok oppbevaringsplass for servise og bestikk.

Moderne og elegant – kjøkkendesign Calyx

sort og hvitt blank kjøkken

Det siste prosjektet fra samlingen heter Calyx. Den moderne Kjøkken design  fra Armani Casa  er drastisk forskjellig fra de to andre – svart -hvite møbler laget av metall og glass ser ultramoderne ut og tilbyr et interessant alternativ for enhver moderne leilighet. Glasselementene gjenspeiler de svart -hvite møblene og skaper et spennende samspill mellom farger, overflater og materialer.

Abigail

moderne-kjøkken-armani-brun

Moderne kjøkkenøy med innebygd LED-belysning

Kjøkken-øy-moderne-farge-Armani-Casa

Elegant modulært kjøkken med tremøbler

moderne tilbehør til kjøkkenskap

Luksus kjøkkenbenk og vask i rustfritt stål

Luksus kjøkkenbenk i rustfritt stål

Moderne minimalistisk hvitt kjøkken

moderne-minimalistisk-kjøkken-Armani-Casa

Elegant brun kjøkkenø i tre – panelkjøkken

elegant-brunt-tre-kjøkken-øya-Armani

Innebygd kjøleskap og kjøkkenskap

Innebygd kjøleskap

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør