15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Smakfulle designideer for små kjøkken

lite kjøkkeninnredning -praktiske ideer

Enten du er en ivrig kokk eller lager en “takeaway” diett, vil et lite kjøkken bringe en rekke unike designutfordringer til hjemmet ditt. Som disse fabelaktige eksemplene på Designideer for små kjøkken vis at alle utfordringer kan mestres, og det lille kjøkkenet ditt kan bli et fantastisk utseende i hjemmet ditt.

Gode ​​organisatoriske ideer for små kjøkken

smarte organisatoriske ideer for små kjøkken

Nøkkelen til å lykkes Designidee for et lite kjøkken er å løse problemet med hvor mye du får plass i rommet, og hvor er den mest praktiske plasseringen av enhetene og enhetene. Det er litt som et tredimensjonalt puslespill. Fokuset for din Designidee for et lite kjøkken er: lagring, utstyr og belysning. Alle andre designløsninger tas opp gjennom dette. Når du ser potensialet i ditt lille kjøkken, kan du finne en måte å gjøre det stilig og praktisk. Kjøkkenet er viktigere for å være et rom som mange liker. Vær trygg på om budsjettet ditt er stort eller lite, det er nok Designideer for små kjøkken  å velge.

Designideer for små kjøkken – lyse farger er et absolutt must

lyseblå design for lite kjøkken

Som med hvilken som helst liten plass, vil det å velge lyse farger og maksimere lyset i det lille kjøkkenet umiddelbart skape en illusjon av romslighet. Unngå også overflater, vegger og gulv med brå endringer i farge eller tone. Opprettholde visuell enhet mellom forskjellige nivåer, dette vil skape en følelse av plass. Skjult belysning er en fantastisk måte å få kjøkkenet ditt til å se større ut. Legg til belysning under skap, ved benkeplater eller på gulvet. Dette lar deg bruke forskjellige lag med belysning for å skape et mer romslig inntrykk.

Smart lagringssystem med innebygde enheter

lite kjøkken design-plassbesparende innebygde hvitevarer

Maksimer ledig plass i Ditt lille kjøkken gjennom hyller og skap opp til takhøyde. Dette ser ikke bare attraktivt ut, slik at du kan vise noen av dine flotte kokekar, men det vil holde rotet unna ditt verdifulle arbeidsrom og tilføre rommet en hyggelig atmosfære. En fin måte å oppbevare panner etc. på er å bare henge dem opp med kleshengere festet til veggen. Velg smarte lagringssystemer, for eksempel geniale uttrekkbare systemer for ting som krydderstativer eller søppelbøtter, inkludert strykebrett. Selv hvor plass ofte er et problem, er det mulig å kjøpe mindre, plassbesparende apparater som kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, etc. Så sjekk hva slags innebygde apparater som er på markedet for øyeblikket.

Idé for å sette opp et lite kjøkken

koselig hjørne i et lite kjøkken

Hvis du liker å spise et sted på kjøkkenet ditt, kan du brette bord og stoler i din Designidee for et lite kjøkken å integrere. Det ville være et veldig koselig hjørne til frokost eller kaffe med en venn eller partner. Så selv om kjøkkenet ditt er lite, kan du fremdeles gjøre det til en herlig setting og full av innbydende atmosfære.

av Jaz

praktisk idé for bestilling på det lille kjøkkenet

praktisk idé for bestilling - lite kjøkken

Skap og hyller til taket

godt organisert lite kjøkken

 koselig kjøkkendesign

lite kjøkken med et koselig design

Idee for optimalisering av det lille kjøkkenet

smarte designideer på det lille kjøkkenet

Leir på et lite kjøkken

Idee for plassbesparende innebygde enheter

Idee for plassbesparende innebygde hvitevarer på kjøkkenet

Ytterligere 100 ideer for kjøkkenet

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør