15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne lite kjøkken design av Snaidero

kompakt kjøkkendesign av Snaidero

Prisbelønte kjøkkendesignfirmaer Studio Snaidero Sono og Studio Snaidero Greenwich har utviklet et interessant utvalg av små kjøkken for det moderne hjemmet. Hennes Skyline -samling tar en annen tilnærming til moderne design av lite kjøkken tilfredsstillende behov for mindre plass og mer. Resultatet er en perfekt løsning for begrensede plasser som er kompakt og allsidig i funksjon og frisk i design.

kompakt kjøkkendesign

lite kjøkken av Snaidero

Den moderne lite kjøkken design Skyline kan da tilfredsstille selv de mest krevende husmødrene. Benkeplaten er som en kurve med to hovne deler og en senket del i midten. Den har ingen skarpe kanter og ser ut som personen som står i midten og klemmer. Ideen bak denne moderne lite kjøkken design er å tilby enkel og rask tilgang til alt du trenger i tilberedningsprosessen. Varmeplaten er midt på kjøkkenplaten og vasken ved siden av den, på den ene siden av tallerkenen. Rundt dem er det ekstra plass til glass, tallerkener, gryter, andre kjøkkenutstyr og mer plass i skapene nedenfor. Et annet trepanel med en bølgelignende form dekker hele kjøkkenet og bærer belysningen. På toppen av det kan du legge alle slags dekorasjoner rundt det moderne design av lite kjøkken tilpasse og legge til personlighet ytterligere.

funksjonelt kjøkkendesign av Snaidero

funksjonell kjøkkendesign

Materialene som brukes i Skyline -kjøkkenene varierer, inkludert tre, stål og marmor. Forskjellig fargepalett er også tilgjengelig – hvit eller brun for skapet og hvit, brun eller rød for det øvre nivået. Det er to grunnleggende varianter av moderne lite kjøkken design i henhold til kombinasjonen av materialer – stål kombinert med brunt og rødt for et ekstremt utseende og den andre kombinert marmor og hvit for mer eleganse.

Av K.H. Christova

Skyline Collection – Marble and White

kompakt kjøkken - hvit design

skinnende overflater i et lite kjøkkendesign

kompakte kjøkken - multifunksjonell design

moderne kjøkken av Snaidero – rødt og stål for et ekstravagant utseende

kompakt kjøkken fra Snaidero - rødt og stål

Ytterligere 100 ideer for kjøkkenet

Previous Post
Malte møbler med romantiske motiver til hjemmet
Next Post
Romplanlegging for små leiligheter – koselig boareal i hvitt