15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkenopplegg og romlig fordeling

L-formet kjøkkenopplegg

Effekten av et kjøkken avhenger av Kjøkkenopplegg fra – hvilken layout den har og hvor mye lagringsplass og bevegelse den tilbyr. Det må være en naturlig arbeidsflyt mellom de forskjellige arbeidssentrene. Hver kjøkkenplan inneholder en linje som danner en trekant som illustrerer bevegelsen mellom de primære aktivitetsområdene. Her forklarer vi de fem typene kjøkkenopplegg. De er designet for å få mest mulig ut av plassen som er tilgjengelig; med tanke på utformingen av resten av huset.

Det er 5 typer Kjøkkenopplegg : L-formet, U-formet, bysse, kjøkkenøya og enkeltkjøkken.

moderne kjøkkenoppsett med L-form

L-formet kjøkkenoppsett

moderne-kjøkken-arrangement-L-form

L-form: Dette er en veldig populær Kjøkkenopplegg.  Ideell for familier og små leiligheter fordi stolene og bordet kan innkvarteres i samme rom. Kjøkkenet har også fordeler av mangel på gjennomgangstrafikk ved bruk av to tilstøtende vegger.

L -form – populær kjøkkeninnretning

u-formet kjøkkenoppsett

lite u-formet kjøkkendesign

liten-u-formet-kjøkken-design

U-form: Med tre hele vegger tilbyr et rom U-formet Kjøkkenopplegg den perfekte kjøkkensonen for matlaging. Kjøleskapet, komfyren eller kokeplaten og vasken kan plasseres på avstand for total effektivitet og bekvemmelighet. Dette er gode nyheter for de som tar kjøkkenet sitt på alvor, ettersom det gir den beste arbeidsflyten med de korteste avstandene rundt kjøkkenet.

bysse kjøkkenarrangement

Bygge kjøkkenoppsett

bysse kjøkkenoppsett

Bygningsarrangement: Disse Kjøkkenopplegg Tillater også store mengder benkeplater og lagringsplass. Dette er valget nummer én for mange profesjonelle kokker fordi det utnytter plassen mest effektivt. De to radene tillater enkel endring og aktivitet i området og kan være enkle å snu. Hvis gangen er åpen i begge ender, kan det forårsake overbelastning, og denne typen arrangementer er ikke ideelle. Sørg for at det er nok plass til å åpne skuffene. Rengjørings- og matlagingsområder må være på samme side for å unngå fare for ulykker mens varme panner flyttes mellom vasken og koketoppen.

kjøkken øy kjøkken plan

moderne kjøkkenøye og barkrakker

moderne-kjøkken-øy-bar-stoler

Kjøkken øy: En veldig populær Kjøkkenopplegg, perfekt hvis du planlegger å ta en prat. En uavhengig øy på kjøkkenet kan se på spisestuen eller stuen samtidig, slik at de kan sosialisere seg mens du tilbereder maten. Kjøkkenøyene har også ofte en vask og skap slik at de får mest mulig ut av designen.

enkelt kjøkkenkrok-kjøkkenopplegg

enkel kjøkkenkrok med rustfritt stål

enkel kjøkkenkrok i rustfritt stål

Enkelt kjøkkenkrok: Dette er en intelligent og enkel løsning for trange rom, ideelt sett med en liten vegg, tre meter lang, uten vinduer eller dører. Dette forårsaket imidlertid Kjøkkenopplegg de lengste avstandene da du ofte må gå fra den ene enden av rommet til den andre. Det kan derfor være fornuftig å plassere vasken midt på kjøkkenet.

   Individuell kjøkkenkrok med grønn veggmaling som aksent

enkelt-kjøkkenkrok-små kjøkken

Hvitt bysse kjøkkenoppsett

hvit bysse kjøkkenarrangement

U-formet hvitt kjøkken

U-formet hvitt kjøkken

Moderne L-formet kjøkkenoppsett

L-formet kjøkkenoppsett

Ytterligere 100 ideer for kjøkkenet

Previous Post
35 Halloween-sminketips for hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grønnsakshager – nytelse for øynene og ganen