15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne interiørdesign

minimalistisk arkitektur - sommerhus

Designet av Heliotrope Architects, denne spektakulære moderne Interiørdesign ser ut som det flyter i luften. Dette er fordi husfundamentet ikke er på bakkenivå. Den enestående bygningen ligger på et historisk torg hvor det er forbudt å legge solide grunnvoller på bakkenivå. Dette sommerhuset med moderne interiørdesign bør bygges helt annerledes.

Moderne interiørdesign – stilig, elegant og praktisk

minimalistisk stue - interiørdesign

Men alt er mulig hvis arkitekten er kreativ. Det moderne huset hviler på støtter – derav den ‘flytende’ effekten. Den moderne Interiørdesign tilbyr alt du trenger. Det er enkelt, praktisk, funksjonelt, men fortsatt veldig elegant og møblert med materialer av høy kvalitet. Møblene er smakfullt kombinert for å skape en stilig atmosfære.

minimalistisk interiørdesign i det moderne hjemmet

moderne elegant kjøkken i hvitt

Huset har en glassfasade der eierne kan nyte de vakre omgivelsene – de moderne Interiørdesign lar utsikten komme til sin rett. Interiøret er romslig og inkluderer et fullt utstyrt kjøkken, et super elegant soverom, en enorm stue med en stor bokhylle, et skap og store bad. At Interiørdesign fra det moderne sommerhuset er designet enkelt for avslapning.

Rebecca T..

Fotograf: Benjamin Benschneider

moderne stilig interiør - hvitt soverom

moderne interiør - hvit hylle

hvitt minimalistisk bad

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak