15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

minimalistisk interiør i en liten leilighet i München

liten leilighet med moderne kjøkken

Denne lille leiligheten med minimalisme interiør ligger i sentrum av München, Tyskland. Prosjektet ble designet av den talentfulle arkitekten Lavina Ritter og ble fullført i 2008. Selve leiligheten er et utmerket eksempel på hvordan to mindre leiligheter kan bringes sammen. Etter å ha koblet de to leilighetene, er det totale bruksarealet 108 kvadratmeter. Dette koselige hjemmet ligger i en seks etasjers bygning bygget i 1958, 5 minutter fra sentrum. Nabolaget er veldig stille og hyggelig. Derfor valgte designeren det minimalistiske interiør bestemt – slik at de vakre omgivelsene kan nytes fullt ut.

minimalistisk interiør – en liten leilighet i München

moderne kjøkken i en liten leilighet

To vegger ble revet ned for å lage den moderne interiør – ideen kan realiseres. De to leilighetene er totalrenovert. Da ble det lagt vekt på husets struktur og det ble forsøkt å utvikle det nye interiøret i harmoni med bygningens “karakter”. Resultatet er en vakker, moderne og fullstendig renovert leilighet, som en følge av at totalprisen på bygningen har økt til 150 000 euro.

En moderne liten leilighet i Tyskland med et minimalistisk interiør

minimalistiske møbler i den lille stuen

At interiør fra den lille leiligheten skal svare til livsstilen til eieren. Derfor ble det bygget mange hyller, og det er lagringsplass i nesten alle rom. Kjøkkenet, badet og noen møbler ble spesielt utviklet for leiligheten. To -roms leiligheten og studioet som er slått sammen, kan ikke lenger sees. I stedet ble det laget en ensartet, stilig, kunstnerisk og koselig atmosfære

Fotograf: Edward Beierle

Rebecca T..

kompakt moderne kjøkken for liten leilighet

moderne interiør - kjøkken

moderne hvit bokhylle til stue

moderne møbler for liten stue

moderne seng på soverommet

moderne elegant bad

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak