15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne interiør fra Fjernøsten

Designet av Another Design International

Luksusleilighet Hong Kong

Dette luksuriøse Interiør fra Fjernøsten ble utviklet av Another Design International fra Hong Kong. Den vakre kombinasjonen av rasjonelt definert plass, funksjonalitet og stil er i Hong Kong, Kina. Prosjektet fascinerer alle som var så heldige å besøke leiligheten. Som arkitektene selv forklarte, ble dette elegante interiøret skapt som et resultat av hardt ett års arbeid. Som du kan se selv fra disse imponerende bildene, var innsatsen verdt det – det moderne Interiør fra Fjernøsten er mer enn vellykket.

Elegant interiør fra Fjernøsten – leilighet i Hong Kong

Eksotisk luksusleilighet

Tre, glass og tekstiler av høy kvalitet ble brukt til innredningen. De dyrebare materialene har gitt leiligheten et elegant utseende og skapt en kunstnerisk, men samtidig koselig atmosfære. Hvis du ventet en overdådig dekorasjon, må vi skuffe deg – dette Interiør fra Fjernøsten er estetisk, men holdt enkelt. Vanligvis minimalistisk, alle former for møbler er kantete. Lyse tregulv får interiøret til å se mer romslig ut og forbinder alle rom i huset.

Interiører fra Fjernøsten – stilig interiørdesign

Kunstveggstue

Nøye utvalgte bilder på veggene fungerer som dekorasjon. Lilla stoler setter aksenter i spisesalen, mens moderne belysning skaper en koselig atmosfære på soverommet. En interessant detalj er en vegg kledd i skinn. At Interiør fra Fjernøsten ble designet av arkitektene i Et annet design veldig godt designet – den kombinerer vellykket tradisjonelle elementer / lamper, stoff på veggene / med moderne minimalistiske møbler.

moderne leilighet i Hong Kong

moderne-skap-asiatisk-interiør-dekorasjon

elegant inteireur – skinnvegg på soverommet

moderne soverom i skinnvegg

Moderne leilighet i tregulv fra Fjernøsten

moderne tregulv-leilighet-Hong-Kong

Luksuriøst interiør

luksusinteriør langt øst

elegant minimalistisk bad

moderne hvitt bad

 hvit utstyrt kjøkken

moderne hvit utstyrt kjøkken

Luksus interiør Far East Blueprint

Luksus interiør Skisse for fjernøsten

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør