15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvit spisestue design er alltid på trend

hvitt moderne interiør

EN hvit spisestue design  forblir alltid i trend og tilbyr en stilig atmosfære for familiemåltider. Hvitt er også veldig mangfoldig – det kan brukes som hovedtema eller som bakgrunn. En spisestue helt i hvitt (gulv, møbler og teksturer) gjør et veldig dramatisk inntrykk. En spisestue med hvite vegger og gulv gir mye spillerom – du kan sette fargeaksenter, eksperimentere med møblene og installere ny belysning.

Hvitt moderne interiør

hvit spisestue - moderne design

Kunstverk i spennende farger får rommet til å se koseligere ut. Malerier er også veldig praktiske dekorasjoner som kan endres når som helst. Friske blomster og planter vil også skape en innbydende atmosfære. Svarte elementer står i kontrast til hvit spisestue design. Svart betyr eleganse og forfining, men fokuser på ett element du vil understreke – for eksempel sorte møbler eller en svart vegg

Hvit design av spisestuen

svart og hvit spisestue - Deisgn aksenter

EN hvit spisestue design kan kombineres utmerket med tredetaljer som tregulv, tretrapper eller tretak. Kreative belysningsidéer kan fullstendig endre designen på den hvite spisestuen – for eksempel et gardin skaper et spennende samspill mellom lys og skygge. Så velg hvit spisestuedesign som det mest mangfoldige interiørdesignalternativet.

moderne interiørdesign - hvit blå spisestue

Kunst i spisestuen

Blomsterdekorasjon i spisesalen

elegant interiør i spisestuen

stilig stue med spiseplassmoderne hvitt interiør i spisestuen

Tremøbler i spisestuen

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014