15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

“Bagigio” – modulært utstyrssystem fra Myyour

“Bagigio” av Myyour er en grenseløs løsning som representerer slagordet Myyours – “Italians different concept”. “Bagigio” er definitivt et annet konsept. Ved å lese denne artikkelen finner du ut hvorfor.

En av de mange interessante egenskapene til dette unike anlegget er at det er laget av et helt spesielt modulelement. Dette modulære elementet er en tredimensjonal kopi av symbolet på uendelig og en representasjon av det romlige makrobildet til en bipolar atomkobling. Det er ingen grenser for hvordan det skal tilrettelegges for et moderne interiør.

“Bagigio” – modulært utstyrssystem fra Myyour

Disse brikkene er for det moderne, futuristiske interiøret. Du kan la fantasien være fri og forvandle den til ethvert interiør. At “Bagigio” Systemet kan være en stor benk, salongbord, romdeler eller annen løsning for hjemmet eller kontoret. Salongbordsløsningen er virkelig interessant og unik. Romdeleren kan være så bred som du vil at den skal være, og disken kan være så stor som du vil at den skal være. Du trenger ikke å måle alt i rommet for å finne ut hva som kan passe. “Bagigio”passer overalt. Brikkene kan kobles på forskjellige måter for å passe inn i ethvert rom eller område. Bagigio er en kompatibel, fleksibel løsning for alle typer moderne interiører.

Disse elementene tilbys i forskjellige farger i tre typer overflater – blank, preget og med innebygde lys. Når du er full av ideer, har dette systemet ubegrenset tilpasningsevne. Du kan ha mye moro med de forskjellige fargene, eller du kan blande sammen enheter med noen få farger som passer din smak. “Bagigio” passer til alle rom og ideer. Det er derfor dette møbleringssystemet er så revolusjonerende og så spesielt. Det gir deg uendelige interiørdesignalternativer.

modulært utstyrssystem fra Myyour - Tischlein

modulært utstyrssystem fra Myyour - lysende elementer

Design: Min din

Previous Post
Kjøkkeninnredning – Tradisjonelt, men med en moderne vri
Next Post
Bygg din egen kjøkkenøy – tips og instruksjoner