15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne husdesign – Hus 8

Designet av Atria Arquitetos

minimalistisk hus med basseng

Prosjektet, designet av Atria Architects, ligger i Brasil – et minimalistisk Husdesign, som overbeviser med sin enkle arkitektur og spennende interiør. Stål- og betongkonstruksjonen strekker seg over et område på 1600 kvadratmeter. Med den moderne designen ønsket arkitektene å oppnå en fusjon mellom utsiden og innsiden. Interiøret fra det minimalistiske Husdesign kan tematisk deles inn i tre – oppholdsrom, bad og boder.

Moderne husdesign i Brasil

minimalistisk design - hvit fasade

Stuen har et koselig kjøkken, bibliotek, spisestue og stue. Alle rommene er innredet med morsomme møbler i dristige farger, noe som gir dem et moderne utseende. Interessante veggdekorasjoner bidrar til den spennende designen. Diskret belysning får dekorasjonen til å skille seg bedre ut i denne moderne Husdesign.

Spennende design – moderne husdesign

interessant veggdekorasjon

farget teppe i skapet

Den moderne Husdesign Inkluderer et skap med trebord og farget teppe. En spisestue med et stort trebord og komfortable stoler er ideell for hyggelige middager. Naturmaterialer som stein, tre og marmor ble brukt i utformingen av interiøret og fikk husdesignen til å se moderne og frisk ut.

Elegant interiør – hus i Brasil

fargede møbler

Store glidende skyvedører slipper lys inn i huset og forbedrer ventilasjonen. I tillegg var taket glassert, noe som er en interessant løsning. Arkitekter av Atria Arquitoctos har en moderne minimalist Husdesign laget med mye fantasi og kreativitet.

Elegant farget dekorasjon

elegant farget dekorasjon

spisebord i tre med blomster som pynt

minimalistisk design i spisestuen

moderne interiør

spennende husdesign

minimalistisk bad

lilla baderomsdesign

moderne uteområde med basseng

elegant hvit fasadeSvømmebasseng i hagen

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør