15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Industri i perfekt harmoni med naturen – hus i en skråning

Hang house - industri og natur

Hvis du er fan av innovasjon og futuristisk design, og du vil ha et veldig uvanlig sted for et byhus, så er denne artikkelen designet for deg. For de som ønsker å leve i harmoni med naturen, men ikke kan forlate byen, er dette det Hus på åssiden av arkitekten Michael Rantilla fra Freelon Group det beste valget.

Hus på bakken av Rantilla

Hus i åssiden fra Rantilla - sett fra siden

Dette Hus i åssiden er nær Releigh North Carolina. Med sin strålende moderne design minner det oss om at industri og natur kan komme sammen i harmoni. Huset ligger i vakkert skogkledd skrånende terreng. Hvert av etasjene ser veldig stort ut på utsiden, men det er enda større på innsiden. Arkitektene lot fantasien løpe løpsk. Dette hjemmet er perfekt for beliggenheten. Du kan se at det er som en urban oase i skogen. Utsikten fra huset er fantastisk, du føler at du lever i to forskjellige verdener samtidig. Dette er en av grunnene til at dette Hus i åssiden er så unikt og ønskelig.

Industri og natur i harmoni

Hillside house av Rantilla -moderne

Du kan si at dette futuristiske huset er mer “industrielt” ettersom det er laget av urbane materialer som rustfritt stål og glass, men atmosfæren er også veldig imøtekommende og koselig. Vi kan si at for det må vi takke prospektene. Du føler deg så naturlig og vakker. De urbane materialene er godt forbundet, de ser litt kule ut, men fortsatt stilige og moderne og skaper en veldig hyggelig og innbydende atmosfære.

Hus i åssiden fra Rantilla -gulv

Hang house - industri og natur

Hus i åssiden fra Rantilla soverom

Hus i åssiden fra Rantilla -stue

Hus i åssiden fra Rantilla kjøkken

Hus på høyden av Rantilla trapper

Hus i åssiden fra Rantilla trapp

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014