15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Luksuriøst hus ved sjøen – boligen ‘Nettleton 199’

Luksuriøst hus ved sjøen – boligen ‘Nettleton 199’

Fra SAOTA -arkitekter – samarbeid med Design Stuido OKHA, Cape Town

 moderne stue design

Dette flott kysthus ligger i Clifton, forstad til Cape Town, Sør -Afrika. Klienten ga SAOTA-arkitekter spesifikasjonen for en romslig bolig med utsikt over havet og et godt beskyttet privat område. I tillegg bør det utformes en hage på åsen. Så Nettleton Residence 199 lever opp til forventningene?

Luksuriøs villa i Cape Town

elegant gulv i stuen

brune skinnmøbler og moderne belysning

Arkitektene bruker den praktiske beliggenheten til det spektakulære Kysthjem og gjorde det beste ut av det. Strandhuset har blitt smart designet slik at den fantastiske utsikten kommer til sin rett. Transparente glassvegger forbinder sømløst interiøret med utsiden. Sollys kommer inn rikelig gjennom glassfasaden. Selv om villaen ble bygget på åsen, skulle beboerne ikke klare seg uten hage – et grønt paradis i bakgården ble designet. Boområdene er bygget på et høyere nivå, slik at ingenting hindrer utsikten over havet.

Interiør i det luksuriøse sjøhuset

spennende design -hvite skinnmøbler i stua

moderne soverom med havutsikt

Denne bemerkelsesverdige Kysthjem er fra SAOTA Arkitekter for mennesker med utsøkt smak. Det hvite fargevalget inne i villaen gir den perfekte bakgrunnen for samlingen av kunstverk, stilige designermøbler og dekorative elementer. Interiørdesignerne OKHA har kombinert farger, teksturer og former for å skape et unikt interiørdesign. Interiøret ble også påvirket av utsiden – det er en munter atmosfære i strandhuset. Sterke farger og spennende geometriske former bidrar til et moderne utseende. Adam Court fra OKHA Interieur forklarte følgende om det luksuriøse sjøhuset ‘Bygningen byr på dramatisk og dynamisk interiør – hovedmålet var å skape et mykt og intimt område som et motpunkt til de geometriske linjene i moderne arkitektur …’

Fra Jaz

moderne dekorasjon i stua

elegant bilde i stua

spennende baderomsdesign

elegant bad

røde aksenter i den hvite stuen

hvit sofa med røde puter

Glassbord i den moderne spisestuen

elegant interiør - hvite møbler

Kunstverk på soverommet

Kunstverk på soverommet

moderne fasade – luksushjem i Sør -Afrika

elegant husdesign

elegant design – kysthus

elegant fasade - strandhus

 

Previous Post
35 ideer til ansiktsmaling for karneval med instruksjoner
Next Post
Tinker med kleshengere i tråd – 10 uvanlige DIY -ideer