15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

En svart lysekrone gjør et sterkt inntrykk

Elegant svart lysekrone

Ikke for svake i hjertet er en svart lysekrone. Dette stilfulle valget vil tilføre interiøret ditt en mystisk teft. Mer fantastisk enn de hvite eller nøytrale versjonene, ring en svart lysekrone Forening for noe litt teatralsk. Hvis du vil introdusere et dramatisk og utsmykket høydepunkt på rommet ditt, er dette en dyp svart lysekrone  det perfekte midtpunktet.

Rikt dekorert svart lysekrone

eksklusiv svart lysekrone

Lysekroner har en tidløs eleganse, ofte forbundet med en fransk stil. Konseptet med en svart lysekrone er alltid så litt pikant og kan fremkalle forskjellige bilder – av flørtende parisiske can -can -dansere eller eksotiske steder som den berømte “Moulin Rouge” – fødestedet til fransk kabaret. Det er noe med de utsmykkede kurvene til en svart lysekrone, som er veldig feminine og ideen om korsetter og svart blonder. Den uvanlige kombinasjonen av skarp belysning med en delikat svart lysekrone er unik. Svart er forbundet med skygge og betyr fravær av lys. Kontrasten som skapes ved sammenstilling av motsetninger er derfor ekstrem. Den fantastiske konturen av en svart lysekrone ser ofte ut som en utskåret silhuett. Fra noen vinkler virker det merkelig todimensjonalt, som en del av et fantastisk sett. Dette kan gi rommet en litt surrealistisk følelse, men fascinerende fremmed. Denne merkelige effekten kan være ideell for et gotisk interiørdesign.

Dyp svart fin glans

dyp svart magisk lysekrone

Leke med kontraster ved hjelp av en utsmykket svart lysekrone bidrar til å skape et veldig sterkt visuelt høydepunkt i et rent hvitt interiør. Også introduksjonen av en eller to andre svarte aksenter for å bringe de svart -hvite elementene sammen. Hva med å bruke lysekronens silhuett? For eksempel forstørre dem og deretter bruke dem som veggdekorasjoner eller til og med på lerret for å lage et vakkert dekorativt design? EN dyp svart lysekrone ser fantastisk ut i kombinasjon med dempede eller mørke vegger eller tekstiler. Dette resulterer i en spennende kombinasjon som kan være spesielt egnet i et luksuriøst soverom. Man kan ta denne tilnærmingen et skritt videre og vise frem gobeliner eller metalliske stoffer for å skape en eksotisk eller historisk rominnredning.

Den svarte lysekronen kan selvfølgelig også være et fantastisk tillegg til din eksisterende interiørdesign, men vær forberedt fordi et så kraftig kunstverk også kan inspirere deg til å tilpasse stilen på rommet ditt slik at det matcher lysekronen.

av Jaz

Andre design av svart lysekrone

imponerende svart lysekrone

imponerende svarte lysekroner

imponerende svart glans

Luksuriøse lysekroner

Fantastisk lysekrone

bemerkelsesverdig lysekrone

Ekstraordinær lysekrone

Bemerkelsesverdig lysekrone

bisar lysekrone

Gyldne glitrende lysekroner

Fantastisk lysekrone

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon