15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Høstborddekorasjonsideer – enkle å pusle med

Solsikkebukett hage borddekorasjon

Høsten er allerede her og fortryller med lyse farger. Vi så oss rundt etter friske ideer og noen spennende forslag til Høstborddekorasjon samlet – de er enkle å bruke til håndverk og kan tjene som pynt om dagen eller om kvelden. La deg inspirere og skape en innbydende og koselig atmosfære hjemme!

Høstbordpynt – velg riktig duk og fat

Borddekorasjon høstkrysantemum

Når du venter gjester, eller bare har en koselig atmosfære Høstborddekorasjon start med bordet. For at dekorasjonen skal komme til sin rett og for å oppnå riktig effekt, må du designe bordet deretter. Hvis du har et moderne interiør med hvite, moderne møbler, er det to varianter å velge mellom – du kan dekke hele bordet med en duk i koselige høstfarger. Det andre alternativet for å dekorere det ultramoderne bordet er å undvære duken og dekorere med gull og sølv gresskar i stedet. Hvis du har et trebord, kan du la det stå uten duk – dette får høstborddekorasjonen til å se mer naturlig ut.

Høstborddekorasjon – fargevalg

Gladiolus høstblomsterhageborddekorasjon

Hvis Høstborddekorasjon, som du vil sette på den senere er fargerik / masse blomster i forskjellige farger / velg en vanlig duk i en nøytral, naturlig farge som lys beige eller grønn. Serviettene kan være i en kontrastfarge og til og med i form av høstløv. Og omvendt – hvis du har en fargerik duk, kan du dekorere den med enkle, ensfargede gresskar. Vi har en interessant variant å tilby her – duken er dekorert med solsikke -motiver og bordet har blitt dekorert med en bukett solsikker.

Høstbordpynt – velg de riktige blomstene og lysene

grønn-frisk-høst-borddekorasjon

Så det er en fersk Høstborddekorasjon du trenger hvite mini gresskar, mos og hvite lys – for en grønn dekorasjon, og høstløv og høstblomster med lys i oransje farge for en munter dekorasjon. Høstblomster som anemoner, krysantemum eller gladioli ser bra ut, men en utradisjonell kombinasjon av hvite roser og epler vil definitivt snu hodet. Små gresskar kan tjene som lysestaker, eventuelt kan du kjøpe en lykt for mer sjarm og romantikk. Ordne lysene i forskjellige høyder slik at det skapes en magisk atmosfære om kvelden.

Vi håper du liker å lage dine Høstborddekorasjon !

Friske hvite blomster på bordet

hvite roser høstbord

Lykt og lys som bordpynt

Lyktlys dekorasjon høstbord

Gresskar på bordet som høstdekorasjon

Gresskarbord høstdekorasjon

Gylne gresskar som bordpynt

gyllen gresskar borddekorasjon

Elegant bordpynt med høstmotiver

elegant borddekorasjon høstmotiver

Høstbordpynt

Høstborddekorasjon eple

Previous Post
Gjør-det-selv smykkestativ-skap plass til øredobber
Next Post
Optimalisering av tredemølleformen – 9 metoder for mer moro mens du trener