15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

LED -glødende sko: sneaker -trend blant unge mennesker, men ikke bare

Sneaker trend -led-skinnende-sko-fascinerende-spill av lys

Gode ​​nyheter for alle som liker komfortabel mote – nyere Sneaker trend i horisonten! Og denne gangen er det lysere enn aldri før – skoene lyser faktisk. Disse merkelige joggeskoene har en LED -bar integrert i sålen, som kan settes til å lyse kontinuerlig, men også for å endre farger eller blinke.

Ny sneaker trend – sko med skinnende såler

Sneaker trend -led-skinnende-sko-farger-fasjonable-fargerike

Uansett om det er uvanlige joggesko eller gatesko med blinkende hvitt lys, signaliserer LED -skoene brukeren absolutt motebevissthet. Disse er ofte foretrukket av tenåringer og barn fordi de bare ser kule ut. Du kjenner den kule sneakers -trenden fra dansegulvet, og den er spesielt populær blant unge og barn. Voksne presenterer i økende grad en moteerklæring på fortauet eller for eksempel mens de jogger.

Sneakers trend for alle – kvinner, menn, tenåringer og barn

Sneaker trend -led-skinnende-sko-hvite-damer-mote

De glødende skoene ser ikke bare bra ut, de har også praktisk bruk – kveldsløpet eller turen etter skolen i den mørke årstiden er tryggere. Noen modeller kan til og med settes til å blinke eller signalisere under farger. Det fungerer som de konvensjonelle LED -stripene, som gjengir fargene i henhold til RGB -prinsippet eller skinner utelukkende i kaldhvit.

Lysende sko på catwalken – Karl Lagerfeld for Chanel

Sneaker trend -led-skinnende-sko-modus-chanel-karl-lagerfeld

Hvem som først oppdaget de glødende skoene, kan ikke fastslås definitivt. I 2011 overrasket Karl Lagerfeld over presentasjonen av høst / vinterkolleksjonen 2011 på Paris Fashion Week med høye, svarte hælsko, men denne gangen glødde de også. Den berømte designeren med tysk opprinnelse forbløffer alltid med en usett og sprø idé på catwalken.

Skotrend for lyse høye hæler – Karl Lagerfeld for Chanel

sneaker-trend-led-skinnende-sko-chanel-høye hæler

Chanels høye hæler med integrerte små LED-lamper kan se ut som om de var inspirert av en sci-fi-film, men har blitt veldig populære og har ikke blitt glemt i noen tilfeller. Hollywood -skuespilleren Julianne Moore ble lagt merke til godt 4 år etter presentasjonen av de første LED -høyhælene fra Chanel i merkets kolleksjon 2014/15 med svarte sandaler som skinner naturlig.

LED sko – flate sandaler med lysende såler fra Chanel fra vår / sommerkolleksjonen 2016

sneaker-trend-led-skinnende-sko-chanel-fru% cc% 88hling-2016

Den høyteknologiske inspirasjonen er fremdeles tilstede i merkets nyere kolleksjoner. På catwalken våren / sommeren 2016 gikk modellene i flate turandaler med LED-lys integrert i deres ultratykke såler. De ser ikke spesielt filigran ut, selvfølgelig, men de kan brukes til endring i garderoben. Imidlertid går de med en uformell klesstil og mer mot hverdagen.

Sneaker -trend blant kjendiser – stjerner bruker også LED -sko

Sneaker trend -led-skinnende-sko-flat-victoria-beckham

Stjerner og kjendiser har ikke vært likegyldige til den nye sneakers -trenden. Den britiske sangeren Ellie Goldung hadde på seg glødende joggesko i hverdagen, men også på konserter i 2015, og demonstrerte hennes følelse av velvære. Etter at USA -sangeren Jason Derulo la ut et bilde med sine kule LED -joggesko, skapte de ekstraordinære modellene hvite sko en sensasjon. Lilly Allen og Rita Ora dukket opp i 2015 med hvite joggesko og skinnende såler av designeren Ashish Gupta, som siden har blitt kjent for sin blinkende og glitrende mote. Til og med moteikonet Victoria Beckham delte et morsomt Instagram -bilde da hun slappet av og hadde godt humør på fredager.

Trendy joggesko trend blant unge mennesker – lyse sko 

sneaker-trend-led-glødende-sko-mote-antrekk-street-stil

Andre motebevisste eller aktive i motebransjen, for eksempel britiske TV-programledere Fearne Cotton og Gok, motebloggere over hele verden, presenterer uvanlig utseende med joggesko som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Kjendisene er også en god reklame, som har som mål å bringe de ekstravagante, men heller ikke billige skoene nærmere massene. For unge mennesker og fashionistas er disse definitivt et forbilde, og deres individuelle styling fungerer som inspirasjon. Det skal ikke glemmes at trender har en pris. Du kan få designersko for rundt 480 euro eller rimelige sko for rundt 78 euro.

Sneakers -trenden gjelder også merkede sko – lysende Yeezy fra Adidas

joggesko-trend-led-skinnende-sko-adidas-yeezy

Selvfølgelig har toppidrettsmerker som Adidas svart på interessen og har nå utstyrt sin ultralette modell Yeezy med et LED-lys i sålen. I løpet av dagen kan joggeskoene knapt skilles fra sin konvensjonelle versjon og garanterer komforten når du går, noe den svært populære modellen gir. Løpeskoene er tilgjengelige i et bredt spekter av farger for overmaterialet og passer like godt for kvinner som menn.

Sneaker trend – skinnende søyle også med Nike Air Force 1

joggesko-trend-led-skinnende-sko-air-force-nike

Nike stolte på en annen salgsstrategi og utstyrte en klassisk modell med lysdioder. Dette er kanskje merkets bestselger og har vært en favoritt blant store og små i flere tiår – Nike Air Force One. Modellen er veldig egnet for en slik ‘konvertering’ på grunn av den relativt tykke og robuste sålen, der de små lysene er godt beskyttet. Materialet i sålen gir også et diffust lys, som ikke fanger øyet.

Sneaker trend for menn – sko med skinnende såler

sneaker-trend-led-skinnende-sko-ma% cc% 88nner-modus

I mellomtiden har de hvite joggeskoene blitt et must-have for kvinners og herres garderobe og har tjent en plass i skoskapet til alle samtidige mennesker. Og ikke uten grunn – de passer til alle antrekk, er komfortable og stilige. Nylig har de også blitt tilbudt med en eksepsjonelt lysende såle. Et skikkelig blikkfang og også bli en trendsko for 2016!

Sneakers trend for kvinner – sporty sko i lyse farger

sneaker-trend-led-glødende-sko-svart-antrekk-leggings

Den svarte varianten er også et godt valg, selvfølgelig hvis brukeren foretrekker å ha mørke nyanser. Et så stort utvalg av forskjellige farger på overmaterialet er heller ikke nødvendig, ettersom glitrende lys er iøynefallende. For modellene med farget lys kan du sette den ene foten til å lyse annerledes enn den andre.

Lysende sneaker -trend for det ultimate partnerutseendet

sneaker-trend-led-skinnende-sko-hvitt-par-partner-utseende

LED-skomodellene er først og fremst kjønnsnøytrale og er derfor perfekte for å skape et partnerlook. De er også tilgjengelige i barnestørrelser og muliggjør utspekulerte kombinasjoner for barn og foreldre som Mini-Me-antrekk. Du kan designe dine egne glødende sko i mørket og til en rimelig pris. I hobbybutikker kan du finne fluorescerende farger som også påføres sålen eller overmaterialet. Bare velg fargen i henhold til materialet og eksperimentere med neonfarger. Disse skinner imidlertid ikke som sådan, men reflekterer lyset.

Sneaker trend i hverdagen – LED -lys integrert i skosålen for å matche antrekket i farger

sneaker-trend-led-skinnende-sko-ta% cc% 88glich-antrekk-mote

Motebloggere med glødende sko presser gjennom den nye joggesko -trenden

sneaker-trend-led-skinnende-sko-mote-modus

Sneakers trend perfekt for personligheter med ekstravagant smak

sneaker-trend-led-skinnende-sko-mann-skateboard-sporty

Lysende joggesko -trend populær blant unge mennesker

joggesko-trend-led-skinnende-sko-hvite-mote-jeans

Fluorescerende sko lyser i mørket 

sneaker-trend-led-skinnende-sko-neon-fluorescerende

Previous Post
Er Acai Berry Body Detox og vekttap skadelig?
Next Post
Lag søte kastanjedyr med disse 14 kreative håndverksideene for store og små