15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skjærebrett i marmor, plast eller tre for et sunt liv

Ideer til rengjøring av skjærebrett

I dag er det mange forskjellige alternativer og design laget av marmor, plast eller Tre skjærebrett tilbys. Et skjærebrett er like viktig som den rette kniven og kan gjøre livet mye enklere. Uansett er det veldig viktig ikke bare å tenke på holdbarhet og design når du velger kjøkkenutstyr. Bakterier kan leve i de små sprekkene på skjærebrettet, og det anbefales at forskjellige skjærebrett brukes til rått kjøtt, sjømat, kokt kjøtt og ferske råvarer. Sanitær vedlikehold bør vurderes når du kjøper et skjærebrett.

Det er mange argumenter for hver type skjærebrett – marmor eller plast Tre skjærebrett. Noen eksperter mener at skjærebrett av tre gir naturlig beskyttelse mot bakterier fordi de ikke liker treoverflater. Skjærebrettene av plast og marmor kan derimot ikke impregneres med væsker.

Skjærebrett av tre – fordeler og ulemper

Skjærebrett i vask i rustfritt stål

Dette er et av de eldste skjærebrettene Tre skjærebrett. Treskjærebrett har fordeler og ulemper i forhold til det syntetiske skjærebrettet. Tre har naturlige sterile egenskaper. Små sprekker på overflaten kan lukke seg selv. Ikke la trehoggbrettene stå i oppvaskmaskinen eller i vann i lengre perioder, da dette vil skade limet og materialet. Hvis du rengjør skjærebrettet med salt, blir du kvitt all lukt. Du må bare la saltet sitte på brettet i noen minutter og deretter skylle det av med vann.

Skjærebrett av plast eller tre?

Skjærebrett av plast-hygieniske fordeler

Mange tror at skjærebrett av plast i utgangspunktet er bedre for helsen. Også kjent som skjærebrett av polyetylen, de har en overflate som er ganske myk og ikke kan lukke seg selv. Dette materialet er derimot lett å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Skjærebrett i marmor eller tre?

Kjøkken marmor counter tre skjærebrett

De fleste marmorskjærebrett er ikke ideelle for kutting. De koster mer enn en Tre skjærebrett for eksempel, men du kan vaske disse med såpe og varmt vann. De er mer motstandsdyktige og kniven sprekker ikke i overflaten – så du trenger ikke å bekymre deg for bakteriene i sprekkene. Uansett hvilken type skjærebrett du velger, vil vanlig full rengjøring lønne seg.

Moderne skjærebrett for rund vask

moderne plastskjærebrett fordeler

Hygienisk omsorg for treplater

Skjærebrett-tre-hygienisk omsorgPraktisk skjærebrett i tre

Skjærebrett tre interessant design

minimalistisk kjøkken

minimalistisk skjærebrett i vask

Marmor skjærebrett i rustikt kjøkken

Marmor skjærebrett moderne design

Kjøkkenbenk i svart marmor

svart-marmor-plast skjærebrett

Interessant og praktisk skjærebrett av tre

Rengjøring av treskjærebrett

Previous Post
Tre og varme farger skaper en innbydende atmosfære i en romslig leilighet i Kiev
Next Post
Lag ditt eget miniterrarium med mose i en syltetøyglass