15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tips for øyesminke – hvordan sminker du det nedre øyelokket riktig?

øyesminke idé-mørke øyne-effekt-lyse-øye-farge-øyenbryn-øyenskygge-nedre øyelokk-riktig-sminke

Det kommer opprinnelig fra Øye sminke fra Egypt og India. Allerede på Nefertiti-tiden brukte egypterne sminke på begge øyelokkene av religiøse årsaker, ved å bruke linjer trukket nøyaktig med kohl. Det nedre øyelokket er et område i ansiktet som nybegynnere innen øyesminke ikke tar nok hensyn til, og dermed oppnår de ikke alltid resultatet av et perfekt utseende. Noen av de viktigste ferdighetene du trenger å vite om riktig sminke under øyet kommer fra sminketipsene og ideene beskrevet nedenfor. Selvfølgelig kommer dyktigheten til en profesjonell ikke over natten, og derfor har vi vært spesielt oppmerksom på de vanligste feilene som ble gjort ved bruk av sminkeprodukter under øynene i vår artikkel.

Tips for øyesminke: fargeharmoni i øvre og nedre øyelokk

øyesminke smokey-eye-make-up-teknikk-eyeliner-øyenskygge-øye farge-nedre øyelokk-mascara

Avhengig av teknikken som brukes i øyesminke, kan øynene virke større, men også mindre – dessverre ofte uønskede. Hovedregelen for de profesjonelle er: hva eyeliner er for det øvre lokket, kohl er for det nedre lokket. Det er det riktige verktøyet for nybegynnere, slik at den nedre eyeliner blir perfekt tegnet. Selv om presise og eksakte linjer alltid kan bearbeides med den flytende eyeliner, tilgir sminketeknikkene med kohl-blyanten små uregelmessigheter i linjene. Disse kan lett flekkes med fingeren, og du er ikke lenger langt fra den populære smokey eyes -effekten. Den kan også brukes til å sminke betydelig tykkere øyevipper.

Øyesminke-teknikker fra fagfolkene for det nedre øyelokket

øyesminke nedre øyelokk-øyenskygge-sminke pensel-eyeliner-tegne-brun-øyefarge

Hvilken sminke teknikk du bruker på det nedre øyelokket, avhenger av den grunnleggende ideen om sminken din, ved den spesifikke anledningen og ikke minst av din hudtype. Men formen på øynene er avgjørende. For å fremheve øynene og få vippene til å se fyldigere ut, kan du bruke svart eller mørk brun øyenskygge direkte under vippekanten med en smal sminkebørste.

Smink tips for det nedre øyelokket i henhold til øyets form

øyesminke idé-øyenskygge-glitter-nedre øyelokk-hvit-øyelokk-farge harmoni-øvre øyelokk-riktig-sminke

Med runde øyne bør eyeliner starte ganske smalt og utvide seg fra midten og utover. For øyne som er tett inntil hverandre, er det viktig at eyeliner ikke påføres direkte på øyekroken, men noen få millimeter mot midten av det nedre øyelokket. For øyne som er langt fra hverandre, bør eyeliner tegnes slik at den blir litt sterkere mot øyekroken.

Forbereder huden under øynene for sminke

øyesminke concealer-nedre øyelokk -hihglighting-make-up pensel-hudfarge

Den vellykkede sminken av det nedre øyelokket, som generelt i det følsomme området under øynene, begynner med en grundig forberedelse av huden. En BB -krem eller øyenskygge gir en optimal primer slik at øyenskygger senere kan utvikle seg i farger og vare så lenge som mulig. Denne basen skaper en jevn hudfarge og pulverformige øyenskygge teksturer kan påføres mer presist.

Den profesjonelle sminketippen for oppblåste øyne og mørke ringer

øyesminke concealer-nedre øyelokk-hihglighting-profesjonell-feil-riktig-make-up tips-hudfarge-blå-øyne

Lær den riktige måten å skjule skygger under øynene med tonede maskeringsprodukter – concealer eller korrigeringspenn. Tildelingen av partiet under hvert øye er fullført, som vist til venstre på bildet ovenfor. Velg riktig konsistens av maskeringsproduktet i henhold til din hudtype.

Riktig valg av øyenskygge er avgjørende for resultatet

øyesminke-sminke pensel-nedre øyelokk-øyeliner-øyenskygge-brun-øye-farge-øyenbryn

Utvalget av øyenskygger er som en krone et dusin. Delikate teksturer er enkle å gjøre opp for det nedre øyelokket og legger seg ikke så raskt i øyelokkets rynker. Matte toner ser veldig edle ut, men deres støvete konsistens krever dyktighet ved påføring. For å trekke den nedre eyeliner riktig med øyenskygge, er det best å bruke Mineral Make Up øyenskygge i mørke, matte toner – svart, grå eller brun.

Den klassiske varianten – understreke det nedre øyelokket med en blyant

øyesminke-tips-effekt-smokey-eye-instruksjoner-sminkebørste-øyenskygge-kohl-svart

Kohl-blyanten er en integrert del av hver sminkepose, og etter litt øvelse kan den enkelt brukes til effektiv sminke. Den påføres direkte på vippekanten for å understreke øynene og få vippene til å se fyldigere ut.

Et sminketips for et lysere og mer våken utseende

øyesminke idé-brun-øye-farge-blå-øyenskygge-nedre øyelokk-hvit-øyelokk kant-farge harmoni

Hvit øye blyant kan visuelt forstørre øynene dine og få blikket til å se mer våken ut. Tegn en strek på vannlinjen med en hvit, helst vanntett, øyeblyant. Denne metoden fungerer spesielt godt for lyse øyefarger. Den hvite linjen kan skape en interessant kontrast til mørke øyne.

Et tilbehør som gjør øyesminke mye enklere

øyesminke-tips-beskyttende skjold-sminke teknikker-øyenskygge-korrigere-nedre øyelokk-sminke

De velkjente skyggeskjoldene er selvklebende etiketter med en spesielt utskåret form som beskytter mot for mye øyenskygge pulver. Stick en i ønsket posisjon under vippekanten for å tegne en presis øyelokkstripe.

Øyesminke-ideer for forskjellige utseende

øyesminke-tips-triks-sminke-teknikker-eyeliner-øyenskygge-øyefarge-nedre øyelokk-vannlinje-mascara

Klassisk sett trekkes en eyeliner inn i det indre nedre øyelokket med kohl eller eyeliner, avhengig av ønsket utseende. Dette understreker spesielt de store og lyse øynene. Små, dype øyne ser enda mindre ut hvis du bare påfører kohl på den indre kanten. Slik at øynene i dette tilfellet ikke reduseres for mye visuelt, utgjør området på den nedre vippekanten med kohl eller eyeliner.

Hvordan oppnås den optiske enheten til nedre og øvre øyelokk

øyesminke-tips-instruksjoner-oransje-øyenskygge-kohl-svart-smokey-eye-effekt

Den optiske enheten er vellykket hvis den samme sminke teknikken og matchende farger brukes på øvre og nedre øyelokk. Den nedre øyelokklinjen må vanligvis trekkes tynnere enn den på øvre øyelokk. En litt flekkete kohllinje i mørke toner ser spesielt ond og forførende ut. Tipset for alle som ikke har en stabil hånd for eyeliner er: bruk kohl -blyanten for å sette små prikker langs vippekanten og deretter koble dem til en linje.

  Fargenes harmoni i øyne og øyesminke

øyesminke-idé-grå-øye-farge-grønn-blå-øyenskygge-nedre øyelokk-øvre øyelokk-mascara

Hvilke øyenskygger som passer dine øyne, bestemmes av fargen. Kvinner med blå øyne har også lov til å bruke blått – fra mørke til lyse øyenskyggetoner med grønt kast. Imidlertid fungerer de perfekt når den fargede innsatsen også passerer gjennom det ytre hjørnet av øyet til det nedre øyelokket.

Eye make-up idé i rose

øyesminke-idé-grå-øye-farge-varme-farger-øyenskygge-nedre øyelokk-farge harmoni

Fra rose til lilla, alt er tillatt for grå øyne på grunn av deres nøytrale farge. I sminkeutseendet som presenteres ovenfor, går en delikat linje med rosé øyenskygge over det nedre øyelokket, og dette varmer utseendet optisk.

Make up se etter brune og runde øyne

øyesminke-instruksjoner-idé-brun-gylden-glittereffekt-øyenskygge-kohl-nedre øyelokk-farge harmoni-mascara

Kvinner med brune øyne kan bruke dempede brune toner til å lyse aprikos for øyesminke. Øyenskyggene i varme toner får mørke øyne til å skinne, og du kan krydre den med sølvgrå, gull eller et strekk turkis. Siden glitterpartiklene også understreker de små linjene og rynkene, er de bare egnet for det øvre øyelokket.

Hvordan sminke det nedre øyelokket uten flekker

øyesminke-tips-idé-triks-svart-turkis-skinnende effekt-øyenskygge-nedre øyelokk-farge harmoni-mascara

Pulver begge øyelokkene godt slik at kohl ikke smitter etter påføring. Den blir myk om sommeren på grunn av de varme temperaturene og skal settes i kjøleskapet ca 10 minutter før bruk.

Malingsboksen ser forbudt ut – med sminke generelt så vel som på det nedre øyelokket

øyesminke-arabisk-sminke-teknikk-kajal-nedre øyelokk-øyeliner-øyenskygge-grønn-øye-farge-mascara

La oss huske den gode regelen igjen: less is more! For en harmonisk øyesminke er toner som brun, mokka eller beige egnet, som fremhever øyet diskret uten å overbelaste det. De svarte øyenskyggene eller altfor dramatiske røykfylte øyne er bedre igjen for diskotekfestene.

Å bruke maskara må virkelig læres

øyesminke-mascara-falsk-fly-ben-effekt-øyevipper-sminkefeil-eyeliner-blå-øye-farge

De mislykkede øyenvippene gjør ingenting med skjønnheten din. For å unngå effekten av flueben og fremheve øyevippene ordentlig, må du alltid bruke blekk fra øyevippens bunn til lengdene. Rist forsiktig frem og tilbake for å fordele mascaraen ideelt.

Kunst på øyet eller ekte eyeliner?

øyesminke-tips-katt-øye-effekt-sminke-teknikker-eyeliner-øyenskygge-øye-farge-nedre-øyelokk-vannlinje-mascara

Det beste er å si med en gang at kunst ble laget med disse modelløyene. Ikke la deg overdrive med eyeliner hvis den dramatiske effekten av øyesminke eller pandabjørnøyne ikke oppnås.

Fix ditt sminke-mesterverk

øyesminke-fikserende innstilling spray-sminke-spiss-nedre øyelokk-øyenskygge-holdbarhet

Til slutt kan du spraye hele ansiktet med termisk vann eller en spesiell fikseringsspray. Den fine spraytåken sikrer jevn sminke og lengre holdbarhet.

Previous Post
Ideer til gaver til jul – 12 flotte hi -tech gadgets
Next Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon