15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 enkle frisyrer for små jenter på 2 minutter eller mindre

klassiske frisyrer for små jenter to fletter lett raskt

Foreldrene til småbarn vet at hvis de vil style håret til den lille, må de handle veldig raskt. De fleste barn kan ikke sitte stille lenge, og derfor er forseggjorte frisyrer uaktuelle for mange. Likevel er jenter ganske forfengelige om håret. Derfor har vi i dagens innlegg samlet noen enkle frisyrer for små jenter som kan oppnås på 2 minutter eller mindre. De er perfekte for foreldre som mangler tid og for barn som er uhemmet.

Raske og enkle frisyrer for små jenter

Frisyrer for små jenter 2 minutter to fletter med sløyfer

To minutter virker kanskje ikke som nok for et barns frisyre. Faktisk er de mer enn nok til å temme hår og fremkalle vakker styling. Å velge riktig frisyre for den lille jenta din vil avhenge av noen få faktorer: Barnets hårlengde og tekstur, og ditt ferdighetsnivå spiller hver en rolle.

Småbarnsfrisyre jente som binder kort hårbue

Småbarn har vanligvis kort og veldig tynt hår. Hvis dette også er tilfellet med jenta din, trenger du ikke nødvendigvis å klare deg uten en vakker frisyre. Med mini hårbånd og en søt sløyfe, kan selv tynt barnehår styles pent. Hvis for eksempel smellet er lengre enn resten av håret, kan du knytte dem i en mini hestehale eller bare feste dem til siden med et lite hårklips.

side fletter tie sløyfe frisyre smårolling

Hvis håret er langt nok til å være bundet med et hårbånd, er frisyrer med en eller to pigtails perfekte for småbarn. For å gi den ellers vanlige barnefrisyren en leken touch, knyt hestehale med en pen sløyfe.

Frisyrer for små jenter med sløyfer i fletter på baksiden av hodet

De bundne hårsvinene ser også vakre ut på lengre barnehår. De kan bindes enten på sidene eller bak på hodet, som på bildet ovenfor. Det eneste viktige er å gjøre en rett avskjæring i midten og knytte flettene tett med hårbåndene.

Frisyrer for små jenter hestehale øvre side sløyfe

En høy hestehale ser like søt ut, spesielt på små jenter med lengre hår. Flettet trenger ikke nødvendigvis å være bundet bak på hodet, men kan stå til side for en interessant effekt. Et interessant hårbånd eller en farget sløyfe legger til kule aksenter.

Frisyrer for små jenter invertert hestehale sidelengs

Hvis du leter etter interessante ideer for jentens frisyre, kan du prøve den omvendte hestehalen. Bind først håret i en lav flette. Bruk deretter fingrene til å lage et hull over hårbåndet og trekk til slutt hestehalen ned gjennom hullet. fullstendig!

enkle frisyrer for små jenter på mindre enn 2 minutter

Hvis du har kort tid og fortsatt vil style håret til den lille prinsessen din vakkert før du går en tur i parken, kan du prøve dette trikset. Alt du trenger er to flotte hårklipp i alle farger. Lag en midt eller ikke for dyp avskjed på siden og ta først opp en liten tråd fra den venstre delen av håret. Vri dette mot baksiden av hodet ditt noen ganger, og fest det deretter til siden. Gjenta med en hårstrå fra høyre, og den raske stylingen er ferdig. Det fungerer like godt med rett og krøllete hår.

Bunefrisyrer for små jenter

Frisyrer for små jenter to boller sidelengs

Bunts eller boller er veldig populære blant kvinner og tilbyr forskjellige stylingsalternativer. Selvfølgelig ser de også flotte ut på små jenter og kan styles veldig raskt. Du bestemmer selv om en toppknute, de såkalte rombrødene eller flere små boller.

Frisyrer for små jenter med sløyfer to miniboller

For å style en bolle, bør du først holde håret som en hestehale og deretter vri det til det danner begynnelsen på bollen. Deretter vikler du resten av hestehalen rundt den og fester bollen med et hårbånd. For flere toppknuter, del håret først, og styl deretter bollene.

Frisyrer for små jenter toppknyttet flettet nakke

Den flettede halsen er et fint tillegg til toppknuten. I dette tilfellet kan imidlertid frisyren ta litt mer tid.

Søte barnefrisyrer med hårbånd

vakre frisyrer for små jenter hestehalehårbånd

Med de fargerike mini -hårbåndene kan du fremkalle interessante frisyrer for små jenter. De lykkes veldig raskt og holder også barnehår borte fra ansiktet. I bildegalleriet nedenfor finner du noen eksempler på søte barnefrisyrer. Følg mønstrene på bildene for å gjenskape dem.

Frisyrer for små jenter med hårelastiske enkle ideer

Frisyrer for små jenter søte fletter lett

Frisyrer for små jenter fargerike hårbånd Barnas frisyre

søt frisyre småbarn jente hår slips

Flettede frisyrer for små jenter som lykkes raskt

raske frisyrer for små jenter nederlandsk flette

Til slutt deler vi noen forslag til vakre, men enkle flettede frisyrer for små jenter. Disse tar bare litt tid og passer for enhver anledning. Det eneste kravet er at du har litt fletteopplevelse. Ellers trenger du kanskje litt mer enn 2 minutter å style.

Tips: Fletting er lettere og raskere med litt fuktig hår.

enkle flettefrisyrer for små jenter rosa sløyfe

Alternativene for flettede frisyrer for små jenter er mange og kan variere fra veldig enkle til ekstremt kompliserte og tidkrevende. Siden vi bare har samlet barnefrisyrer som tar lite tid i denne artikkelen, er de også relativt enkle. Disse inkluderer de klassiske nederlandske, franske og bondeflettene, samt noen få varianter av dem. De flettede frisyrene kan også krydres med diverse hårtilbehør som hårklipp og sløyfer.

vakre frisyrer for små jenter to fletter sløyfer

Sjekk ut resten av forslagene våre i bildegalleriet, og prøv de enkle frisyrene med datteren din. Vi ønsker deg all suksess!

søt flett frisyre for liten jente

Frisyrer for små jenter halvåpent hår små fletter

elegante frisyrer for små jenter 2 minutter flettet hårbåndsløyfe

Frisyrer for små jenter fletter smell 2 minutter

Frisyrer for små jenter rett og slett raske smell fletter fletter

raske frisyrer for små jenter småbarnsflette

Previous Post
Bandana frisyrer – 28 ideer for å uttrykke femininitet
Next Post
Wilde Reile Trening: Hva handler kondisjonstrenden om og treningsplan for en tonet kropp!