15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Flettet hår – enkel opplæring for nybegynnere

tretrådet flettet ferdig frisyre flettet hårparykk høstdekorasjon gresskar

Når det gjelder å flette hår, er trestrengsflettet det ultimate første trinnet å begynne med som nybegynner. Når du har mestret dette, vil du være klar for andre frisyrer, så vel som å takle disse, for eksempel fiskebensfletter. Bare se videoen vår på innlegget for en enkel guide til disse variasjonene. Gå også ned trinn-for-trinn-instruksjonene.

Flettet hår for nybegynnere

flette hår flette frisyre kam glatt børste dele

Det er enkle, vakre og raske løsninger for en lengre, tykkere flette. For den enkle versjonen, plasser deg foran et speil og før alt håret fremover over en skulder. Børst håret først for en glatt og knutefri base.

Trestrengs flette

instruksjoner for å flette hår rett og slett fransk flette kryssstykker hår

Del håret i tre seksjoner – venstre, midten og høyre. Ta den venstre hårstrengen og kryss den over den midterste. Ta først den riktige hårstrengen og trekk den også over midten. Hold flettet på plass mens du fletter hver søm og hår. Så fortsett å krysse over hvert hårstykke til du kommer til bunnen av håret. Bruk en hodebøyle til å knytte enden med den.

Fransk flette

flette hår flette gjøre frisyre kam glatt pensel kryss over

flette hår og lage en frisyre trekke tråder over hverandre

Ta først den samme delen av håret fra forsiden av templene. Igjen, del håret i tre eksemplarer. Start med å krysse høyre side over den midterste tråden. Gjenta prosessen med venstre side. Trekk det høyre hårstykket over den midterste delen av håret og hold det på plass. Trekk deretter litt hår fra høyre side og legg det til den høyre tråden du holder.

hår flette slips fransk nederlandsk flette

Kryss deretter den venstre hårstrengen over den midterste og ta litt hår fra venstre side. Legg disse til venstre side du holder nå. Gjenta dette til du har flettet og bundet alt håret ditt. Bind resten av håret med den grunnleggende tre-strengs fletteteknikken. Fest flettet med en hårstrikk.

Flettet hår – nederlandsk flette

hår fletting gjøre frisyre greing glatt børsting

hår flette fransk flette hender holde håret kryss

Ta de samme hårdelene fra toppen av pannen. Del håret i 3 like deler av håret og kryss den høyre delen under den midterste. Ta litt hår fra høyre side og legg til gjeldende høyre del av håret under. Sørg for å holde håret stramt.

Flettet hår starter med tre tråder

hår flette fransk flette deler av hårenden

Fortsett til venstre område ved å dra det under det midterste. Ta litt hår fra venstre side og legg det under den gjeldende venstre tråden du fletter. Gjenta dette til du kommer til de siste delene av håret.

hår flette grisehale gjøre hår ende slips hår band

slips fransk flettet finish

Når du legger disse til flettet, må du sørge for å holde håret stramt. Fortsett å flette ned som en enkel fransk flette, men kryss sidestrengene under den midterste. Fest enden av flettet med en hårstrikk som vanlig.

Sildebensflette

hestehale lage hårbånd

flette hår trekker tråder begynne å krysse sett med hår

Legg håret i en hestehale og del det jevnt i to. Plukk opp en liten del fra ytterkanten av en side. Kryss dette over og legg det til på den andre siden.

flettehår kryssbinde strenger som trekker sildbeinflett

Resultat av fiksering av fiskebensfletning

Gjenta med et lite hårstykke fra den andre siden og legg det til motsatt side. Flett til enden av håret og bind med en hårstrikk.

Previous Post
Arkitekthus med glassfronter åpner seg mot naturen
Next Post
Lag ideer til påske for små og store – søte kaniner og andre motiver