15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Miljøvennlig bolig – tips for naturvern og hagedesign

Trepergola miljøvennlig pengesparende hage

Lev nær naturen – og sørg for naturvern med disse enkle tipsene for Hagedesign. Den økologiske hagen er ikke bare et trendy begrep, det er en livsstil som kan spare mye ressurser og penger.

Miljøvennlig hagedesign – metoder og tips

Plantehage økologiske design roser

Hva betyr egentlig en miljøvennlig Hagedesign? Det er en bevegelse som støtter bærekraft i landskapsarbeid gjennom enkle metoder. Grønn hage betyr derfor å beskytte vill natur, redusere vann-, jord- og luftforurensning og etablere helseområder i hagen. Noen enkle regler vil hjelpe deg med dette. Kjøp varianter av planter som finnes i naturen i ditt område. De er tilpasset værforholdene. Ta kontakt med butikken for å unngå aggressive plantearter. Loosestrifen, en gang vokst i mange hager, er ikke lenger så populær – den sprer seg for raskt i vill natur og forhindrer de andre plantene i å vokse. I stedet for et gjerde vil du elske å bygge en plantet vegg.

Miljøvennlig hagedesign – spar ressurser

eviggrønne planter hagedam vannressurser

Ikke vanne plenen om sommeren og la den hvile. Bruk organisk stråtak. Samle regnvannet og bruk det til å vanne hagen. Hold plantevernmidler og kjemikalier til et minimum! Kompost eller annen organisk gjødsel er bedre. Kjøp en gressklipper med solcellepaneler eller strømforsyning i stedet for en bensinpumpe. La gresset vokse til minst 7,5 i høyden om sommeren. Velg en mindre plen for å spare tid og strøm. Fyll resten av hagen med eviggrønne planter som krever mindre vedlikehold. Og til slutt – resirkuler! Bruk poser flere ganger. Kjøp store porsjoner gjødsel, slik at du bare bruker en plastpose. Del hageredskapene med naboene dine. Vi håper du liker å sette opp en miljøvennlig Hagedesign.

romantisk hage tre pergola legge ut plen

Hage land stil planter blomster

lettstelt plantearter

lokale planter vann hage design

lage miljøvennlige billige designideer

Billigere hagedesign solseil tips

Hage resirkuler gamle hagemøbler fra lokale blomster

Å lage ideer for en organisk hage

miljøvennlig hagedesign-bærekraft

Steinfliser moderne hagebusker

vakker miljøvennlig hage plen

vakker naturlig hage lage ideer for landsteddesign

Previous Post
Inspirerende uteplassideer i frisk luft
Next Post
Å lage en permakulturhage – slik lager du et lettstelt og produktivt økosystem!