15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

“ONDA” bokhylle – det moderne modulære hyllesystemet

av Angelo Tomaiuolo for Tonin Casa

modulært bokhylle system - ONDA

Dette moderne modulære hyllesystem er både praktisk og vakkert. Designet av Angelo Tomaiuolo,  konseptet med en enkel bokhylle har blitt omgjort til et skulpturelt kunstverk, perfekt for moderne interiørdesign. Innføringen av overraskende detaljer ser subtil, men superdramatisk ut. Hver modul er selvbærende, men kan brukes i kombinasjon for å lage en solid gulv-til-tak-hyllevegg om ønskelig.

ONDA modulær bokhylle – hyllevegg

moderne modulhylle - ONDA

I sin allsidighet kan den “ONDA” bokhylle ordnes horisontalt eller vertikalt for ubestemt ringvirkning. Selv om dette vakre møbelet beskrives som en bokhylle, blir det også en utmerket utstillingshylle. Glasshyller brukes til å introdusere en fantastisk visuell effekt der favorittgjenstandene dine ser ut til å være suspendert i tynn luft.

også vise hylle

moderne modulære displayhyller - Onda

Det ville også være mulig at en vegg av dette moderne modulære hyllesystemet Kan brukes som en spennende skjerm eller romdeler. Bildene her viser noen av de alternative bokhyllekonfigurasjonene. Disse bokhyllene ble introdusert som et kontrasterende krumlinjet element, og ville gi liv og utseende til et overveiende kantet interiørdesign. Den rene hvite overflaten til disse enhetene forbedrer deres skulpturelle attraktivitet og fremstår mer dynamisk på grunn av samspillet mellom skiftende lys og skygge. Selv uten bøker eller andre gjenstander ser dette moderne modulære hyllesystemet fantastisk ut.

Bølgeeffekt fra den modulære bokhyllen

 Detaljer fra den modulære bokhyllen - bølgeeffekt

Selvfølgelig har alle en annen ide om hvordan du bruker disse hyllene. På denne måten blir de personlige og unike i hvert hjem. For en minimalistisk appell, kan du begrense deg til bare noen få utvalgte objekter. For bokelskeren kan dette moderne modulære hyllesystemet være et komplett husbibliotek, eller til og med for barnehagen. Dette er en flott løsning for å holde rotet av leker og spill fra gulvet.

Det er virkelig så mange ideer der ute om hvordan denne supermøbeldesignen kan brukes til å legge til moderne interiørdesign. Så kanskje tiden er inne for å ha det gøy med hyller.

av Jaz

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014