15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Utsøkte håndlagde rottingmøbler

ekstravagant ryggstøtte i sofa rotting

Dolcefarniente ble grunnlagt på syttitallet og har raskt blitt en av de ledende italienske produsentene av håndlagde møbler Rottingmøbler bli til. Deres originale og elegante møbelsamling tilbyr noe for enhver smak. Kombinasjonen av rotting og mykt møbeltrekk er perfekt for hvile og avslapning.

Enkel, men elegant – håndlagde rottingmøbler

Spisestue rottingstoler

Høy kvalitet og smakfull, enkel konstruksjon er forbindelseselementet mellom alle møbler i samlingen. De tradisjonelle materialene som rotting og bambus brukes til forskjellige modeller. Subtile nyanser minner om svunnen tid. Strukturen er lett og tilpasset rottingmøblene. Polstring av stolene er laget av fine stoffer, mens bordene er kombinert med klart glass, slik at den flettede konstruksjonen kan bli bedre fremhevet. Noen varer ser eksotiske og orientalske ut, mens andre er designet i en retro femti- eller sekstitallsstil.

Håndlagde rottingmøbler inspirert av historien

lenestol i rotting i polstring

Dolcefarniente tilbyr et bredt spekter av stoldesign. de Rottingmøbler fra Artu -serien kombinerer letthet og fleksibilitet i rottingstrukturen med robuste dekorative motiver. Dette skaper en perfekt balanse mellom moderne detaljer og dyktig produksjon. Giada er preget av sine runde, svingete former, og designet minner om de tradisjonelle ‘Lloyd Loom’-modellene fra midten av 1900-tallet. Et annet stilig eksempel er Isabella, hvis særegne stil ligner et middelhavsinteriør.

Italienske rottingmøbler for hele huset

innovative-flett-italiensk-rotting-møbler

Josephine har definitivt blitt påvirket av den franske antikken, mens de svingete linjene til Iris er kombinert med møbeltrekk i friske farger, med henvisning til glamouren i Art Deco. Ethuil ser veldig ekstravagant og eksotisk ut. Den dekorative designen minner om stiliserte blader.

Sofabord i rotting for en moderne stue

lilla krakk uteplass

Sofabordet i rotting ser like attraktivt ut som stolene og sofaene, og tiltrekker seg alles oppmerksomhet med den eksklusive produksjonen og det elegante glasset. Gallasia er ganske minimalistisk og enkel, mens Melange har en komplisert flettet, men samtidig praktisk, rund form.

Dolcefarniente -kolleksjonen – stilig italiensk design

nattbord i svart rotting

Samlingen av Dolcefarniente inkluderer senger, hyller og mye mer. Tilbehør tilbys også – speil med en interessant kant eller hatthengere er bare en del av det brede utvalget. Ulike farger og tekstiler for møbeltrekk gjør at kundene kan vise sin kreativitet og velge riktig design for seg selv. En ting er sikkert – denne Rottingmøbler vil skape en koselig og elegant atmosfære i hvert hjem.

Fra Jaz

Svart rotting sofa i stua

svart sofa-rotting stue

Flettet skap fra Dolcefarniente

Rottingskap-Dolcefarniente

Hvitt sofasett med gule puter

hvit-sofa-sett-stue-gule puter

Skapinteriør – grønn rottingstol

Skap-grønn-hvit-flettet-hylle

Balou -rottingmøblene av Kenneth Cobonpue med et friskt sommerlook

Previous Post
Avantgardehus med havutsikt gir perfekt bokomfort
Next Post
Den nye luksus Ferrari -klokken fra Hublot i begrenset opplag