15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Strandvilla på øya Bali i Indonesia

Palmer svømmebasseng

En fantastisk vakker villa på stranden på øya Bali i Indonesia fascinerer med sin luksuriøse, men også tradisjonelle teft. Den tropiske varme øya tiltrekker seg tusenvis av turister hvert år og fascinerer dem med eksotisme i Det indiske hav. I tråd med beliggenheten, ligger en villa 150 meter fra stranden i Cemagi. Private strandhus og villaer på den sør-vestlige siden av Bali kan leies. La oss ta en titt.

Villa på stranden- et paradis på jorden

Inngang naturstein vegger porter

Dette luksuriøse Villa ved stranden i Cemagi har fem soverom og fem bad med tradisjonelle og moderne møbler. Så snart du kommer inn i entreen går du gjennom massive treporter som er kunstnerisk designet, og du møter naturen med den steinete veggen og lukten av bekken med de små dreneringslinjene som ønsker oss velkommen. Murvegger med hengende planter får oss til å føle oss komfortable. Besøkende kan slappe av fra den lange reisen på de store sofaene og store, myke lenestolene. Denne villaen fascinerer med sitt store område ikke bare inne, men også utenfor. Den overbygde verandaen er klar med et stort bord og stoler av mørkt tre, og lar deg spise et godt kveldsmåltid med venner, partner eller familie. Nyklippte plener og et svømmebasseng gir deg muligheten til å oppleve din private lykke og glede. Eksotiske landskap med palmer symboliserer tropene. Det er et paradis på jorden og en ren opplevelse for god smak.

Villa med fem soverom ved stranden

Utsikt mot havet

Sov som en konge i fem soverom! Hvem ville ikke ha det?! Ta din kjære og ha en fantastisk tid i Bali, Indonesia. Den luksuriøse villaen ved stranden beholder den tradisjonelle og klassiske utformingen av rommene, men kaster inn moderne elementer og minner om at du ikke vil bli glemt her. Sov på myke, store dobbeltsenger, drikk kaffe og nyt boken din på ettermiddagen på massive rottingmøbler eller omgitt av puter på sofaen, og før du legger deg, vil havet erobre deg med sin majestetiske kraft.

 Delte romantiske hjørner for å sitte og nyte

Veranda-mt-hagemøbler-å-sitte

Opplev solnedgangen rundt peisen

Hage-hus-i-Bali-in-Cemagi

Et fantastisk landskap rundt villaen

Utsikt-hav-og-strand

Sol deg og slapp av i villaens hage

I-hagen-svømmebasseng-Bali-huset

Fem soverom med tradisjonelle møbler

Sofa-med-sofa-bord-grå-gulv-andre-etasjeSoverom med vaskInngang-med-sofa-overflate og lenestoler

Previous Post
Badstue på badet – et velværeunivers hjemme
Next Post
Lag papirposer og dekorér med farger – DIY -ideer med instruksjoner