15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag hagedekorasjoner av betong selv – 28 flotte ideer

Lag hagedekorasjoner av betong selv - betonsoppBetong er fantastisk egnet til å pynte hagen etter dine ønsker. Skreddersydde planter, fuglebad, lysestaker og dekorasjoner kan lages raskt og enkelt hjemme. Husmødre kan også helle betong, for det er nesten like enkelt som å bake kaker. Sjekk ut våre flotte ideer for Hagepynt av betong og se selv!

Hagedekorasjoner laget av betong – lag funksjonelle sementmøbler selv

Hage dekorasjon laget av betong lego sidebord gjør deg selv moderne

En sekk på 25 kilo fin betong koster rundt tre euro i jernvarehandelen. Du må på forhånd bestemme hvor mye betong og vann du trenger for å blande massen. Du finner det enkelt ut ved å fylle de valgte støpeformene med vann og blande denne mengden vann med betong i riktig blandingsforhold. Alt er på pakken. Ha først vannet i bøtte, tilsett deretter den fine betongen og rør kraftig. Uansett skal blandingen ikke være for rennende – helst bør den ha konsistens som en røre. Du trenger fremdeles passende former, hansker, enkel matolje, en pensel, en slikkepott og beskyttelsesputer.

Hagedekorasjoner laget av betong – lag dine egne beholdere for planter

hagedekorasjon-betong-plante-potter-forskjellige-former

Så snart betongen er godt blandet og har nådd ønsket konsistens, kan du fylle de tilberedte støpeformene. (Den gamle plastbøtta du bruker til å blande bør ryddes opp så snart som mulig etterpå.) Plastkopper, boller og kakeformer er også perfekte. Først er de godt oljet. For å lage blomsterpotter og telysholdere trenger du to kar – ett i ønsket størrelse og ett i neste mindre størrelse. Det større karet fylles omtrent halvveis med betong, hvoretter du trykker inn det mindre slik at betongen også fyller rommet mellom de to karene. For å fjerne luftbobler fra betongen, bør du riste glasset forsiktig og trykke på gulvet. Etter 24 timer kan du fjerne skapelsen din fra formen.

Betonglampe DIY – Instruksjoner og ideer for å lage betonglamper selv

Lag din egen betongblomsterkrukke for innendørs og utendørs – 5 effektive ideer med instruksjoner

Hva å tinker med betong 6 instruksjoner for betongdekorasjon og nyttige DIY -prosjekter

Hagedekorasjon i betong med hansker

hagedekorasjon laget av betonghender blomsterpotte saftig aloe vera

hagedekorasjon laget av betonginstruksjoner håndhansker gummiidé

Med vanlige gummihansker eller medisinske hansker kan slike interessante blomsterpotter også lages av betong som hagedekorasjoner. Betongblandingen helles ganske enkelt i hanskene. Nå kan du forme fingrene som du vil. Ved hjelp av støtter kan du holde fingrene oppreist til blandingen har stivnet. Fjern deretter hanskene. Legg litt pottejord i håndflatene og plant planter med rimelig korte røtter som sukkulenter, for eksempel.

hage-dekorasjon-betong-gjør-det-selv-hender-gummi-hansker-planter

På denne måten kan du designe hender i hvilken som helst form du ønsker. En knyttneve kan gjøre jobben med en vase fylt med jord. Hvis du har de nødvendige verktøyene for hånden, kan du også male små detaljer i dine betonghender. Dette er for eksempel negler og bretter på fingerleddene. Hendene ser mye mer realistiske ut som hagedekorasjoner laget av betong.

hage-dekorasjon-betong-gummi-støvler-kreativ-planter

Du kan også lage slike betonggummistøvler på lignende måte. Den beste måten å få hulrom på er å sette et bredt rør i midten av bagasjerommet før du heller. Du kan olje dette røret på forhånd, og det vil forbli i bagasjerommet til betongblandingen har tørket. Deretter kan du kutte opp støvlene slik at bare betongdekorasjonen gjenstår. Du er også velkommen til å la støvelens såle ligge på betongen. Andre dekorasjoner som sløyfer er mer enn bare tillatt. De får betonggummistøvlene til å se mye mer personlige ut. Du er også velkommen til å bruke farger for å designe.

Hagedekorasjon-betong-fontene-nedløpsrør-gargoyle

Du er sannsynligvis kjent med problemet med høye ender av regnrenna, som sikrer at det fallende regnvannet skaper hull i plenen eller sengen. En enkel steinhelle er en passende løsning, men ikke på langt nær så vakker som denne ideen laget av betongplater. Bladformene er også fantastisk egnet for andre ideer til hagedekorasjoner laget av betong. Lag for eksempel en vannfunksjon fra flere blader i forskjellige størrelser, eller bruk et buet blad som en blomsterpotte. For å lære hvordan du lager slike bladformer, se instruksjonene nedenfor.

Gjør-det-selv hagedekorasjoner laget av betong-rabarbra-blad-mugg

Rabarbrablader er spesielt egnet for dette formålet, da de er fine og store og bladårene er lette å se. Form først en liten haug av sand. Dette skaper den buede formen. Legg deretter arket på toppen av denne haugen og dekk det deretter med film. Fordel deretter betongblandingen på folien, som deretter må stivne i minst to dager.

Hagedekorasjon laget av betong selvlagde-vann-fontene-blader

Drømmeaktig betongdekorasjon for hagen kan lages med slike blader. Hva med en slik foss? Hvor mange etasjer du bruker er helt din beslutning. Det er viktig at bladene blir større og større fra topp til bunn. Fordi det er slik de kommer til sin rett. Spissene på bladene skal bøyes litt ned slik at vannet danner fossen på rett sted. Etter at du har satt sammen fontenen og latt vannet renne, se hvor vannet treffer det respektive nedre bladet. Legg en stein der om gangen, slik at vannet ikke tærer på betongen over tid.

hagedekorasjon-betong-store-blad-former

Selvfølgelig trenger ikke et rabarbrablad nødvendigvis å brukes. Blader i andre former ser også vakre ut og kan brukes til en rekke formål. Design små sidebord for hver sesong ved å male dem i matchende farger. Du kan også lage stativet til bordet av betong, eller du kan bruke en naturstein med en rett overflate.

hagedekorasjon-betong-rabarbra-blader-hjemmelaget

De ferdige sidebordene kan da ikke bare brukes til å plassere drikkene dine. Midt i hagen kan du også vise plantene og blomsterpottene dine. Hvis du bruker forskjellige høyder til dette, kommer plantene til sin rett og hyllen er et blikkfang i seg selv! I tillegg er materialet værbestandig og blir ikke skadet av varme og frost.

Lag betongkar selv

Betong hage dekorasjon blomsterpotte stjerne form idé påskeliljer

Produsere betongskåler

hagedekorasjon laget av betongplanter potten diy form

flat. bg

Hagepynt-betong-blomsterpotte-kakeform

hagedekorasjon-betong-planter-japansk-lønn

hagedekorasjon-betong-blomsterpotter-forskjellige former

hage-dekorasjon-betong-planter-enkelt-prosjekt

Hagepynt av betong, lysestake, lykt, glass, sandfylt

hage-dekorasjon-betong-lag-selv-telysholder

Bakervarer støper roser i silikon

hagedekorasjon-betong-roser-silikon-muffinsform

Lag dukvekter av betong selv

hagedekorasjon-betong-duk-vekt-blomst-sommerfugl

hagedekorasjon-betong-stepping steinspissede doilies

Hagedekorasjon-betong-runde-stepping-steiner-mønster-tekstur

hage-dekorasjon-betong-baller-lag-dine-egne-blomsterbed

hagedekorasjon-betong-glass-telys-holder-

Previous Post
Progressive linser i trend – hvorfor multifokale briller er verdt
Next Post
Yoga øvelser hjemme