15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Effektiv hagebelysning for å gjøre det selv eller kjøpe – 25 ideer

effektiv hagebelysning papir fargerike striper mason jar solar

Design hagen din med flotte lamper. Ta en titt på følgende eksempler på en effektiv hagebelysning noen som du kan lage selv og noen som du kan kjøpe. Du finner sikkert noe passende her.

Effektiv hagebelysning – betonglykter

effektiv hagebelysning lanterne idé halvkule betong tinkering idé diy

Et stort utvalg av figurer og dekorasjoner kan lages av betong. Inkludert disse interessante lanternene, som kan tjene som effektiv hagebelysning. Etter at betongen har tørket, kan du male kulene i hvilken som helst farge. I eksemplet ble hvitt og gull brukt.

Effektiv hagebelysning – perforerte bokser

effektiv hagebelysning diy idé kan perforere interiør utendørs lys

Perforer en boks med ethvert motiv. Dette motivet vil senere bli kastet på veggen med lyset tent. Til slutt maler du boksen i hvilken som helst farge. Denne belysningen kan brukes innendørs, men også som effektiv hagebelysning.

Belysning for hagen med eventyrlys

effektiv hagebelysning mason krukker fairy lights vegglamper dekorasjon

Du kan også lage vakre lamper til hagen av murkrukker. Forbered en hammer, spiker, lampeholdere og lyspærer med en interessant form. Denne gjør-det-selv-ideen skaper en imponerende effekt i hagen.

Lys i murkrukker som hagebelysning

effektive hage belysning steiner anheng lys mason jar lys

Mason jar lamper for effektiv hagebelysning

Lamper i seg selv lager murkrukker - effektiv hagebelysning

Lysende murer

lys i hagen neon fluorescerende maling Mason krukker lager ideer selv

På denne måten kan du bringe lys inn i hagen og spare strøm i prosessen. Du trenger murkrukker som du kan samle eller kjøpe selv og tenne pinner. Ta på deg vernebriller, kutt glødestavene og hell innholdet i glassene. Slik får du en effektiv hagebelysning i omtrent 1 time.

En lysekrone laget av murkrukker

Lag hage lysekrone mason krukker selv

Som du allerede har lagt merke til, er murkrukker flotte for å lage en rekke ting. For denne lysekronen er de festet til et trebord. Du setter lys i den, og du har en romantisk og effektiv hagebelysning for uteområdet.

Solar lamper for hagen

sol lamper lysekrone hage belysning ideer

Med solcellelamper trenger du ikke bekymre deg unødvendig for strøm. Du trenger også trådkurver og et par kroker for å henge dem på for denne ideen. Midt i kurvene fester du solcellelampene og din elegante og klare er effektiv hagebelysning.

Lykt med vokspapir

Lag romantiske ideer til hagelys selv med lyktvokspapir

Du kan lage en tilsynelatende glødende lampe selv fra en lykt. Dekk alle sider med vokspapir og sett et lys i det. Dette kan være et lys, eller du kan bruke en lysstreng. Dette morsomme og effektiv hagebelysning gir godt humør for kveldene dine utendørs.

Effektiv hagebelysning – lamper laget av papirkasser til cupcakes

ideer hagelys-lamper papirkasser-til cupcakes

Siden slike papirkasser er tilgjengelige i forskjellige farger og med forskjellige mønstre, kan du designe lysene individuelt. For å gjøre dette, ta en lysstreng og fest en form til hver lyspære. Pass på at papiret ikke kommer i direkte kontakt med pærene. Slå også av feelysene når du ikke er i nærheten.

En rustikk lysekrone laget av grener

Lysekrone-fra grener-gjør det selv hageideer

Det er den hjemmelagde versjonen av en rustikk lysekrone som koster 2800 dollar. Tørre kvister, kabler og lyspærer er nødvendig. Denne interessante lyskilden passer både innendørs og i hagen.

En lysekrone laget av sykkeldeler og ølflasker

upcycling ideer lysekrone sykkel deler ølflasker

Frisk opp utendørsinnredningen litt ved å skaffe ølflasker og gamle sykkeldeler for en effektiv hagebelysning gjenbruk. På denne måten vil ingen to lysekroner ligne den andre. Du kan også bruke alle de andre tingene som ligger ubrukt, eller du kommer innom et søppelplass. Du kan ofte finne interessante ting der også. Lysekronen er et flott tillegg til hagefesten din.

En lysekrone laget av solcellelamper

hage lysekrone sol lamper resirkulere moderne ideer

For en shabby chic stil i hagen din, kan du lage denne vakre lysekronen selv. For å gjøre dette trenger du en gammel lysekrone og lyspærer som bruker solenergi. Så du trenger ikke strøm for å lyse opp hagen din.

Hengende lamper i glass

lage ideer selv hengende lamper blåst glass hagebelysning

Disse effektiv hagebelysning kan kjøpes på West Elm for $ 149-169. Lampene kan henges i hagen, på terrassen eller på verandaen og skape en fantastisk atmosfære.

Mousserende hengelamper som effektiv hagebelysning

Glitrende hengelamper hagebelysning glødende lys

Denne elegante lampen gir utendørsområdet en industriell sjarm. Den er perfekt som belysning for kveldene utendørs, hele året. Den kan fås fra Michael McHale Designs for $ 729.

En hengende lampe av glass og kyllingetråd

Hengelampe moderne ideer laget av kyllingetråd av glass

På grunn av kyllingtråden som er en del av denne vakre hengelampen av wire, er den spesielt egnet som dekorasjon for et uteområde i shabby chic -stilen. de effektiv hagebelysning er fra Pottery Barn og koster $ 99.

En pen stjernelampe

Taklampe stjerne lampe unik design utendørs belysning

Denne vakre lampen er fantastisk som en effektiv hagebelysning egnet for utendørs bruk. Du vil føle at du har tatt en stjerne fra himmelen for å lyse opp hagen din. De kan også kjøpes på Pottery Barn. Det koster $ 149.

Utendørslampen “Charleston Harbour”

Vegglampe rundt design utendørs hagelampe Charleston-Harbour

Denne slående lampen er like attraktiv som byen den ble oppkalt etter. Hvis du vil ha en sofistikert strandstil, er denne lampen på 519 dollar for lys et godt valg.

En lysekrone med hula hoop – E.effektiv hagebelysning

Hula-Hoop lysekrone elegant hagebelysning

For denne interessante og effektiv hagebelysning alt du trenger er en fargerik hula hoop, hengende eventyrlys og elektrisk tape. Det bringer pepp inn i hagen og den koselige kvelden for to blir mer romantisk og koselig.

En lysekrone til paviljongen

Metall lysekrone smijern belysning hage lysthus

Denne attraktive lysekronen passer perfekt til et lysthus og tilfører en romantisk middelaldersk sjarm til uterommet ditt. Det er et Lowes verk og koster bare $ 50.

Effektiv hagebelysning med ananas vegglampe

Ananas vegg lys-hage ideer-belysning glass

Det er pent og interessant, og har en tropisk følelse. Lag din egen øyatmosfære med denne vegglampen fra House of Antique Hardware for $ 290, og føl at du er på ferie i din egen hage.

En vegglampe med levende lys som effektiv hagebelysning

Hage stearinlys vegglampe ideer gjør hagebelysning selv

Du kan utvide et bohemisk landskap med denne vegglampen av Neiman Marcus. Den er laget av slipt stein og ser flott ut i enhver hage. Prisen er $ 98.

Utendørs belysning “ladbare steiner”

utendørs lys ideer utendørs belysning bassengdekk moderne ball lamper

Denne interessante og effektiv hagebelysning fra Home Infatuation for $ 125-300 er spesielt bra for et bassengfest. De lyser mellom 5 og 8 timer etter at de er klare til å bli ladet opp. Så du kan feste til daggry.

En lampe fra 1800 -tallet

Hagelyslys i retrostil på 1800 -tallet

Dette er like spesielt attraktivt effektiv hagebelysning 1800 -tallsstil. Den gamle skjønnheten og den moderne sjarmen gjør dem perfekte som dekorasjon for uteområdet. Lampen er fra Restoration Hardware og koster mellom $ 1.895 og $ 2.595.

hagebelysning eventyr lys-henge opp lanterner

Previous Post
Badstue på badet – et velværeunivers hjemme
Next Post
Lag papirposer og dekorér med farger – DIY -ideer med instruksjoner