15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi

Brystløfting nyttige tips og triks brystløfting

I denne artikkelen finner du også fantastiske ideer og yogaøvelser Brystløft uten kirurgi føre hvis det gjøres regelmessig. Visste du at yoga er bra for ikke bare livet, hoftene, magen, lårene, ekstern foryngelse og vekttap, men også brystet. Yoga var lett å stramme.

Brystløft uten kirurgi – pusteøvelser

Brystheisoperasjon for å puste riktig er viktige øvelser asanas

Form brystene dine uten smertefulle og dyre kirurgiske inngrep. For å gjøre dette trenger man bare bruke en halv time om dagen for å gjøre brystene vakrere. Vi viser deg gjerne hvordan!

Start med generell oppvarming av kroppen og deretter “solkomplekset”. Etter 3-4 repetisjoner starter du med “Pranajana” -teknikken (pust).

Det beste for de effektive Brystløft uten kirurgi er “Kapalabhati” eller “den alternative pusten”. Dette gjøres ideelt sett i “lotus” -stillingen, eller sitter i et tyrkisk sete. Vær forsiktig så du ikke bøyer ryggen.

Start med “kapalabhati”. Pust dypt og sakte inn gjennom nesen din, og prøv å fylle magen med luft. Pust ut raskt slik at du kan høre dette og trekke magemusklene sammen mens du går. Gjenta hele prosessen 20 ganger. Hvis du ikke føler deg svimmel, gjør du 3 serier med 20 repetisjoner, trinn for trinn. Ta pauser mellom seriene, pust normalt. Hvis du allerede har lært teknikken godt, kan du prøve å fokusere tankene dine under navlestrengenivået.

Denne typen pust fungerer veldig bra mot hodepine, søvnløshet og dårlig syn.

Brystløft uten kirurgi – hva er alternativ pust?

Brystløft riktig pust alternativ pust solnedgang asanas

Fortsett med “alternativ pust”. Åpne høyre hånd og bøy indeksen og langfingrene. Klem høyre nesehule med tommelen og venstre med fjerde finger.

Pust gjennom venstre nesehule i 2 sekunder.

Hold pusten, klem begge neseborene i 8 sekunder.

Pust ut gjennom høyre nesebor, klem til venstre i 4 sekunder.

Gjør øvelsen vekslende de to neseborene.

Det er en serie. Gjør 3 av disse. Hvis du føler deg svimmel, begynner du å puste normalt mellom settene eller slutte å trene.

Andre fordeler med yogaøvelser i tillegg til det Brystløft uten kirurgi – Vanlig trening beskytter mot stress og forhindrer psykiske lidelser. Eliminerer nervøsitet, irritabilitet, etc..

Gå videre til asanas som er bra for brystet. Posisjonene som anbefales er bare de med en bøyning bakover. Gjør derfor bare de du liker. Ta pauser etter hver øvelse.

Brystløft uten kirurgi – nyttige yogaøvelser

Brystløftkirurgi yoga øvelser bryst forskjønner asana

Den første øvelsen for Brystløft uten kirurgi , den vi foreslår for deg er kobra. Dette er asana for foryngelse. Den er veldig egnet for problemer med ryggraden. Glatter ut rynker, forbedrer generell holdning, former bryster, midje, bekken og lår.

Legg hendene under skuldrene, pannen på gulvet. Skyv hodet fremover. Skulderbladene tilbake, hodeheis, rumpa anspent. Fortsett så langt det er behagelig. Du må gjøre øvelsen med beina brede fra hverandre, slik at den bedre kan fungere i brystet. Pust ut og gjør øvelsen 3-4 ganger til.

Brystløft uten kirurgi – yogastillingen “bue”

Brystløftingstrening effektiv vakker bryst positiv effekt

Hold deg på magen for å beholde “baugen” for Brystløft uten kirurgi Lukk. Pust rolig under øvelsen. Bøy knærne, legg hendene på føttene og løft føttene og hodet. Så hold deg mellom 10-30 sekunder. Hvis du kan, kan du prøve å rocke kroppen din i denne posisjonen. Hvis mulig, gjør det 5 ganger, med pauser.

Brystløft uten kirurgi – fiskeyogastillingen

Brystløftøvelser Asanas Bryst Stram naturlige hjelpemidler

Den neste asana for Brystløft uten kirurgi er “fisken”. Det utvikler brystet, brystet og nakken best.

Legg hendene under baken, så langt som mulig mot lårene. Pust inn mens du løfter brystet og vipper hodet bakover. Løft brystet så langt som mulig. 3/4 av vekten er på hendene, 1/4 på hodet. Vær oppmerksom på at strekningen er i brystområdet, ikke i korsryggen. Ta en liten pause etter øvelsen.

Brystløft uten kirurgi – yogastillingen “The Wheel”

Brystløft yoga kroppssjel sterkt tonede tips

Nå kommer “hjulet”. Denne stillingen for Brystløft uten kirurgi er vanskelig, men har dobbelt så gode helbredende effekter som de to første asanas. For å bedre påvirke brystet, bør du føle mer press i hendene enn i beina. Startposisjon: liggende stilling med bøyde knær eller bro (Sethu Bandhasana). Legg hendene nær skuldrene, håndflatene ned. Til slutt gå på tå. Løft deretter brystet og legg hodet på gulvet. For personer med mindre sterke armmuskler er dette sluttposisjonen. Forleng deretter armene nesten helt (hold albuene veldig svakt bøyd) og strekk bena så langt som mulig.

Brystløft uten kirurgi – yogastillingen “The Camel”

Brystløftoperasjon yoga utendørs kledd i hvitt

Den siste asana for Brystløft uten kirurgi er ikke lett heller. Øvelsen kalles “The Camel” og det krever at du har mestret de to første øvelsene veldig godt.

Skyv ribbeholderen fremover ved brystryggen, som albuen skyver bakover (bra for fleksibilitet i skulder og øvre del av ryggen). Len deg sakte tilbake til hendene er på gulvet, på føttene eller anklene.

Brystløft uten kirurgi – noen flere øvelser

Brystløft komplisert yoga holdning natur frisk luft

Og på slutten noen flere øvelser for Brystløft uten kirurgi med yogaelementer som du kan gjøre.

Knel på hælene og forestill deg at det er et tau foran deg. Løft hendene opp som om du trekker i et tau. Gjør det og beveg hendene til du kommer helt til bunnen av tauet. Hold ryggen rett. Du må føle press i brystområdet.

Etter det kan du holde deg i samme posisjon og forestille deg at du skyver en ball. Forleng armene fremover, foran deg, og klem ballen som om du vil bryte den. Etter det, hvile i et minutt.

Legg deretter hendene mot hverandre og trykk så hardt du kan. Ta en pause igjen.

Etter disse øvelsene, slapp av. Ligg på ryggen med beina litt rette. Legg armene ved siden av kroppen din med håndflatene opp. Du må være veldig komfortabel for å kunne slappe av hver muskel.

Når du har oppnådd det, tenk på resultatet du har oppnådd. Gjør øvelsene regelmessig, så får du ønsket brystløft raskt.

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg