15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn

kjøp herre vinterfrakk matchende kåpe for menn lang kort velg vintertid enkelbrystet dobbeltbrystet ullfrakk

Vi bruker en vinterfrakk for menn, ikke bare for å gå på kontoret, for eksempel, men også for å tiltrekke oppmerksomhet på en spesiell kveld eller for en cocktail med venner. I tillegg passer vinterfrakken til menn som ønsker å kle seg i mange forskjellige stiler: elegant, uformelt, sporty eller til og med dandy. Det er noen som ønsker å bruke den klassiske herrefrakken ved enhver anledning og andre som er interessert i alle mulige varianter. Her er en praktisk guide til hvordan du velger den mest passende herrefrakken, avhengig av anledningen og din egen stil, og noen råd for å unngå å gjøre feil.

Iført herre vinterfrakk i stil

menns vinterfrakk kjøp matchende kåpe for menn lang kort velg vintertid kaster snøballhatt

Herrefrakken er det viktigste plagget for vinteren. Det riktige valget er enklere enn du tror, ​​du må bare vurdere noen få egenskaper som type, stoff, farge og stil. For å designe vintergarderoben din vellykket har vi valgt noen klassiske og moderne forslag til menn for deg.

parka

kjøp herre vinterfrakk matchende frakk for menn lang kort velg vintertid pels med hette

Til tross for Britpops iboende natur, har parkaen eksistert i flere tiår. Som den pelskledde hetten antyder, er det en oppfinnelse fra Arktis – en inuitoppfinnelse for å avverge kulden.

kjøp vinterjakke for menn velg riktig kåpe for herre lang vinterparka

Moderne parker er opprinnelig laget av rein- eller selskinn, og er tilgjengelige i alle typer stoff. Vårt tips: Det er best å velge noe så naturlig som mulig.

Bomberjakke / flyjakke for vinteren

kjøp herre vinterfrakk matchende frakk for menn lang kort velg vintertid bomberjakke brun semsket skinn

På Dam Busters dager var flygejakker laget av skinn og fôret med fleece, som var elegant, men gjorde dem litt klumpete. Etter hvert som luftfartsteknologien avanserte ble slike uniformer utviklet, og bomberjakken vi kjenner i dag utviklet seg gradvis fra den.

Enkeltspent herre vinterfrakk

kjøp herre vinterfrakk matchende kåpe for menn lang kort velg vintertid enkeltbrystet baige murvegg

En jakke med én bryst er et fantastisk valg for den stilbevisste mannen. For det første er det veldig få menn som ikke ser bra ut i en slik som stilen forlenger kroppen, utvider skuldrene og skjuler en liten mage. Dette plagget er også veldig tilpasningsdyktig langt eller kort og ser like bra ut som en genser med turtleneck. Som referansepunkt bør din enbrystede vinterfrakk for menn bæres med elegante antrekk, i motsetning til en tykk vinterjakke.

kjøp vinterfrakk for menn velg riktig kåpe for menn lang vinter med enkeltspent

Den ultimate single-breasted Mante var en av de første i London som ble adoptert av jarlen av Chesterfield på midten av 1800-tallet. Den nye pelsen skapte oppsikt fordi den manglet det horisontale snittet i midjen som preget kjolen som ble brukt i denne perioden. Siden den gang har modellen med knelengde vært praktisk talt den samme: den fine, tynne linjen; Inversjoner av middels størrelse; to horisontale lommer med fletter og klaffer; en brystlomme på venstre side, valgfritt; en spalte på baksiden.

kjøp herre vinterfrakk matchende kåpe for menn lang short select vintertid enkelbrystet baige murstein veggdrakt

Du kan bruke denne vinterfrakken for menn over arbeidsklær eller kveldsdrakter. Vanligvis er dette plagget laget i mykt, utsøkt stoff, ofte en ullblanding med kashmir eller rent cashmere, i tradisjonell grå eller mørk blå. De som ønsker å velge et unikt og definitivt lag av vintergarderoben sin, vender seg best til enkeltbrystede strøk. Disse har en enklere og mindre særegen stil som lett kan tilpasse seg skiftende sesongtrender.

Dobbeltbrystet

kjøp vinterjakke for menn velg riktig kåpe for menn lang vinter med dobbeltspent vinter

Denne typen herre vinterfrakk regnes for det meste som “dandy”, og for de fleste av oss er den også den mest interessante. På den ene siden er modellen formell nok til å brukes over en dress. På den annen side ser den nydelig ut i gatestilversjonen sammen med uformelle dresser som jeans og turtlenecks.

kjøp herre vinterfrakk matchende frakk for menn lang kort velg vintertid dobbeltbrystet sildebeinsøm

Tradisjonelle strøk var en gang større og tyngre enn dagens versjoner som er i butikker. Heldigvis har det vært fremskritt innen stoffproduksjon. Gabardine og ventiler, for eksempel, gjorde ting mye enklere. Av denne grunn er store dobbeltbrystede drakter bedre egnet for høyere menn, noe som også bør tas i betraktning med en slik herre vinterfrakk.

Grøft

menns vinterfrakk kjøp matchende frakk for menn lang kort velg høstsesongen trench beige skjorte slips

Trenchcoaten er en tradisjonell og tidløs modell som er veldig lett og derfor mer egnet for den våte sesongen, for eksempel senhøst. Den ytterste regnfrakken ble opprettet i 1901 da British War Department beordret Burberry Company å ha en frakk som sies å ha vært halvveis mellom en pen regnfrakk og en militær frakk. Navnet kommer fra engelsk, mens linjen utviklet seg over tid og overlevde de forskjellige motene i hundre år.

kjøp herre vinterfrakk matchende frakk for menn lang kort velg høstsesong trenchcoat bakre beltehempe

Tradisjonelt utført i beige, er designet preget av følgende funksjoner: skulderputer, dobbeltknyttet dress, hakestropp, belte og trekantet kant som overlapper låsen for bedre låsing. Det er et unektelig allsidig plagg som er egnet for både formelle og uformelle situasjoner.

kjøpe herre vinterfrakk høstsesong trench svart skjorte turtleneck ankelstøvler

Når det gjelder funksjon, er den berømte regnfrakken det ultimate ytterlaget. Lett, elegant, vanntett og god mot vinden – ideelt for de dagene når været ikke vet hva det gjør. I dag er det også et valg av lengder og kutt. Det var grunnleggeren av Burberry, Thomas, som oppfant gabardinduken, som arvemerket til det samme merket fortsatt er kuttet i dag. Dagens stiler var opprinnelig laget for hæroffiserer, og passer for alle motebevisste herrer.

Caban

kjøp herre vinterfrakk matchende frakk for menn lang kort velg vintertid caban kolani stutzer hoftelengde kapteinjakke

Utallige stilige menn har brukt den ydmyke hofteklippe kapteinjakken gjennom årene. Som du kan se på bildet ovenfor, passer stilen også til de minste, for det meste spinkle, menneskene. Opprinnelsen til ullfrakken ligger i marinen, og derfor er de så robuste og klumpete.

kjøp herre vinterfrakk caban kolani stutzer hoftelengde kapteinjakke blå jeanskombinasjon

De store krager og massive knapper ble lagt til for å holde dårlig vær i sjakk. Denne funksjonen er fremdeles Stutzers dyd, men dens estetiske fordeler har også blitt anerkjent med rette. I tillegg kan du virkelig pakke deg inn i det som kalles kolani. Takket være det dobbeltbrystede snittet ser du alltid elegant ut.

Velge en skreddersydd vinterfrakk for menn

kjøp herre vinterfrakk matchende frakk for menn lang kort velg vintertid dunjakke quiltet jakke stars view

Lengden og bredden på ermene samt brystbredden kan også fremheve kroppens form takket være den skreddersydde passformen. Du trenger ikke nødvendigvis å ofre komfort. Videre kan hvert plagg, fra opprettelsen av omslaget til materialene som brukes, være unikt. Du kan tilpasse kappen eller vinterjakken i nesten alle detaljer. Det finnes forskjellige typer knapper samt innvendige fôrfarger, mens selv knappene eller glidelåsene kan være eksepsjonelle.

Previous Post
Frisyrer med avtagende hårfeste for menn – passende varianter for hårfestet
Next Post
Strålende sminkestyling i gull til nyttårsaften